Samsung wave 525 acılmıyorr

Sponsorlu Bağlantılar

woyvada80

Üye
    Konu Sahibi
Samsung wave 525 acılmıyorr
Arkadaşlar ben yaklaşık 1ay önce teknosadan Wave 525 aldım.. Sorunsuz bi şekilde kullanıodm fakat bugun dersteyim diye telefonu kapatmamla bidaha açamamam bir oldu... Basıorm tuşa Samsung Wave 525 dio sonra bada'nın ışıklı açılışı çıkıo orda takılıp kapanıp başa sarıo ... =S bataryayı çıkarana kadar bu sorun kendini tekrar edip duruo.. hafıza kartnı çıkarıp denedim bataryayı çıkar tak yapıp denedim biraz bekledim yinede düzelmedi ... bada yazısı çıkınca rest atıp duruo tel.

Bilen arkadaşlar lütfen yardım daha yeni aldım tel.i xS :ağlarım:

namles38

Üye
Bende 1 haftadır kullanıyorum. Bu gün kapattım bir daha açamadım. Wave 525 yazısı geliyor tekrar kendini başlatıyor. Aynen senin gibi pili çıkarana kadar devam ediyor.

aywa912

aywa912

Üye
bende de aynı sorun vardı şöyle çözdüm eve gittim telefonun usb kablosunu telefona takıp bilgisayara bağladım çözüldü.

06cesur

Üye
Bendede bu sorun oldu telefonu şarza takıp açnca sorun düzeliyor ve telefondoki gereksiz oyunları silince telefonun dokunmatikliği daha serileşiyor :oke::oke:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende n73 var aynı sorun vardı NOKIA yazısı geliyor gidiyor donuyordu hafıza kartını çıkartıp telefonu baştan başlatınca oluyor kardeş birde öyle dene olur bence (niye böyle sorun oluyor bilmiyomda bende böyle düzeldi )

McCeNe

Üye
her zaman söylüyorum samsung artık sağlamlığa önem vermiyor. garantiniz varsa eğer hiç uğraşmayın sonra kullanıcı hatası derler sizden para isterler. garanti varsa direk teknik servise yollayın.

ferk35

Üye
Arkadaşlar benimde böyle bir sorunum var samsung wawe 525 kullanııyorum,telefonu açıp kapama tusundan acıyorum fakat ekran ''samsung wave 525 gt-s5253'' yazılı ekranda donup kalıyor bir kaç dakika sonra kendi kendine tekrar acıp kapanıyor,bataryayı çıkartmadan telefon kapanmıyor.telefoncuya götürdüm yazılımla ılgılı olabilir dedi ama benim pek icime sinmedi..acaba yardımcı olabilir misiniz?Lütfen :tşk:

Üst Alt