samsung wave 3 mü nokia c701 mi N8 Mİ ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave 3 mü nokia c701 mi N8 Mİ ?
arkadaşlar benim için navigasyonu iyi olsun ve kamerası iyi olsun.bunlar 1. tercihim . ama telefonumun sorumlu veya yavaş olmasını istemiyorum. sizce hangi telefonu alayım .

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
wawe 3

vavra22

vavra22

Üye
kardeşim c701 den kastın nedir anlayamadım ama nokia 701 markasını diyorsan eğer güncellemesiyle 1.3 ghz hızı var cok kaliteli ve ömür boyu navigasyon desteği var bende kullanıyorum. nokianın uygun fiyatlı en kaliteli telefonlarından bir tanesi. nokianın belle işletim sistemine sahip en iyi telefonu nokia 701 dir bence

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kardeşim c701 den kastın nedir anlayamadım ama nokia 701 markasını diyorsan eğer güncellemesiyle 1.3 ghz hızı var cok kaliteli ve ömür boyu navigasyon desteği var bende kullanıyorum. nokianın uygun fiyatlı en kaliteli telefonlarından bir tanesi. nokianın belle işletim sistemine sahip en iyi telefonu nokia 701 dir bence

en iyi Symbian: 808

forever1907+

Üye
Nene androidli bakmiyorsun mesela neo v

vavra22

vavra22

Üye

burada olmaması en iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor

bak orada ''bence'' demişim demek oluyorki bu benim fikrim.. genel olarak 808 in en üstünü olduğunu bizde biliyoruz
bilmem anlatabildimmi genç.

klongs

klongs

Üye
wave 3

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi şöyle bir şey var wawe 3 bada işlemci ve navigasyonu acaba n8 gibi midir. Çünkü onda ücretsiz oluyor.. birde c 701 dediğim galiba yanlış yazdım c7 demek istiyorum..Acaba N8 mi C7 mi iyidir ya da wawe 3 de ücretsiz navigasyon var mıdır.. Birde wave 3 de WİFİ yok sanırım..

covar

covar

Üye
wave 3 de wifi var dostum ben kullanıyom ya olmaz olurmu hatta wifi ile dosya bile göndeeriyosun müzik herşey o kadar gelişmiş + c6-01 le wifi ile internete giriyodum şimdi wave 3 deyim sanki ford arabasından inip BMW arabasına binmişim gibi o kadar hızlı yani öle diim sana daha bircok özelliği var en güzeli ekran kalitesi süper amoled renkerl cok canlı 4,0 inch film izlemek süper 4 gb hafızası ve 8 gb hafıza kartı ile geliyo kamerasında auto focus ve makro modu mevcut yani senin 701 nokiayı ezer gecer her yönde işlemci olsun ekran olsun hız olsun

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Bilgilerin için teşekür ediyorum..Yalnız navigasyon sence nasıl ?? Hiç denedin mi abi ??

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bak orada ''bence'' demişim demek oluyorki bu benim fikrim.. genel olarak 808 in en üstünü olduğunu bizde biliyoruz
bilmem anlatabildimmi genç.

bu işin sencesi bencesi yok. 808 her yönüyle daha üstün.

Ayrıca insanlara hitap etmeyi öğrenmelisin.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Wawe3 daha hızlı baglanıyor uyduya

covar

covar

Üye
Bilgilerin için teşekür ediyorum..Yalnız navigasyon sence nasıl ?? Hiç denedin mi abi ??

deneme fırsatım olmadı kontör lazım ama bi girdim cıktım c6-01 vardı ona göre baya bi hızlı bağlanıyo internet olsun herşeye cok daha hızlı emin olabilirsin 512 mb ram 1,4 işlemcisi var tahmin edebişlirsin n8 ve c6-01 den 2 kat hızlı

avcitalip

avcitalip

Üye
deneme fırsatım olmadı kontör lazım ama bi girdim cıktım c6-01 vardı ona göre baya bi hızlı bağlanıyo internet olsun herşeye cok daha hızlı emin olabilirsin 512 mb ram 1,4 işlemcisi var tahmin edebişlirsin n8 ve c6-01 den 2 kat hızlı

wave Amamak İçin Nedenler ;

1.Bada OS kullanıyor(Uygulamaları Çok Kısıtlı)
2.GPS'i Nokia'nın ki Kadar Gelişmiş Değil

Nokia C7 Almamak İçin Nedenler ;

1.Symbian OS Kullanıyor(Bence En İyi OS fakat Çook Geliştirilmesi Gerekiyor + Uygulamaları Yetersiz)
2.Yeni Symbian Güncellemelerini Alamayacak 701 Sadece FP1'i Aldı(Nokia, Symbian Carla’yı iptal mi etti?)
2.Kamerası 8MP Olmasına Rağmen Otofokus Yok

Bana Kalırsa Samsung Galaxy Serilerine Yönelmelisin Ace,Gio,Ace Plus Gibi Modellerden Uzak Dur Ama...

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Şimdi şöyle bir şey var wawe 3 bada işlemci ve navigasyonu acaba n8 gibi midir. Çünkü onda ücretsiz oluyor.. birde c 701 dediğim galiba yanlış yazdım c7 demek istiyorum..Acaba N8 mi C7 mi iyidir ya da wawe 3 de ücretsiz navigasyon var mıdır.. Birde wave 3 de WİFİ yok sanırım..
Eğer isteğin kamera ve navigasyon ise tek seçeneğin N8. Sanırım bundan önce de bi açtığın konuda kamera ve navigasyon önemli demiştin. Wave 3 alsan Google Maps var işte. Ama N8'de Nokia Maps var ayrıca internet tarayıcısı güncellenecek telefona hala daha destek var. Bence N8. Wave 3 genel olarak tabi ki daha iyi ama senin isteklerin N8'de çok çok daha iyidir emin ol ;)

---------- Eklendi @ 14:58:03 ---------- Yazıldı @ 14:56:46 ----------

wave Amamak İçin Nedenler ;

1.Bada OS kullanıyor(Uygulamaları Çok Kısıtlı)
2.GPS'i Nokia'nın ki Kadar Gelişmiş Değil

Nokia C7 Almamak İçin Nedenler ;

1.Symbian OS Kullanıyor(Bence En İyi OS fakat Çook Geliştirilmesi Gerekiyor + Uygulamaları Yetersiz)
2.Yeni Symbian Güncellemelerini Alamayacak 701 Sadece FP1'i Aldı(Nokia, Symbian Carla’yı iptal mi etti?)
2.Kamerası 8MP Olmasına Rağmen Otofokus Yok

Bana Kalırsa Samsung Galaxy Serilerine Yönelmelisin Ace,Gio,Ace Plus Gibi Modellerden Uzak Dur Ama...
Hepsinde haklısın da 701 FP2 de alacak zaten FP2 birnevi Carla'daki özellikleri barındıracak :oke:

covar

covar

Üye
valla ben olsam nokia almazdım kesinlikle abi ya işletim sistemi ne olursa olsun yavaş telefonları işlemciler ramleri leş kargaları ya samsung veya htc alırdım ben şahsen ama wave 3 aldım cok ama cok menununm icinde benim işimi fazlası ile görecek bütün programlar var herşey bada 2,0 versiyonu cıktı android ile aynı ayırt etmeniz cok zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt