kardeşim c701 den kastın nedir anlayamadım ama nokia 701 markasını diyorsan eğer güncellemesiyle 1.3 ghz hızı var cok kaliteli ve ömür boyu navigasyon desteği var bende kullanıyorum. nokianın uygun fiyatlı en kaliteli telefonlarından bir tanesi. nokianın belle işletim sistemine sahip en iyi telefonu nokia 701 dir bence
ama türkiyede yok) gelsin o olur
burada olmaması en iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor
bak orada ''bence'' demişim demek oluyorki bu benim fikrim.. genel olarak 808 in en üstünü olduğunu bizde biliyoruz
bilmem anlatabildimmi genç.
Bilgilerin için teşekür ediyorum..Yalnız navigasyon sence nasıl ?? Hiç denedin mi abi ??
deneme fırsatım olmadı kontör lazım ama bi girdim cıktım c6-01 vardı ona göre baya bi hızlı bağlanıyo internet olsun herşeye cok daha hızlı emin olabilirsin 512 mb ram 1,4 işlemcisi var tahmin edebişlirsin n8 ve c6-01 den 2 kat hızlı
Eğer isteğin kamera ve navigasyon ise tek seçeneğin N8. Sanırım bundan önce de bi açtığın konuda kamera ve navigasyon önemli demiştin. Wave 3 alsan Google Maps var işte. Ama N8'de Nokia Maps var ayrıca internet tarayıcısı güncellenecek telefona hala daha destek var. Bence N8. Wave 3 genel olarak tabi ki daha iyi ama senin isteklerin N8'de çok çok daha iyidir emin olŞimdi şöyle bir şey var wawe 3 bada işlemci ve navigasyonu acaba n8 gibi midir. Çünkü onda ücretsiz oluyor.. birde c 701 dediğim galiba yanlış yazdım c7 demek istiyorum..Acaba N8 mi C7 mi iyidir ya da wawe 3 de ücretsiz navigasyon var mıdır.. Birde wave 3 de WİFİ yok sanırım..
Hepsinde haklısın da 701 FP2 de alacak zaten FP2 birnevi Carla'daki özellikleri barındıracakwave Amamak İçin Nedenler ;
1.Bada OS kullanıyor(Uygulamaları Çok Kısıtlı)
2.GPS'i Nokia'nın ki Kadar Gelişmiş Değil
Nokia C7 Almamak İçin Nedenler ;
1.Symbian OS Kullanıyor(Bence En İyi OS fakat Çook Geliştirilmesi Gerekiyor + Uygulamaları Yetersiz)
2.Yeni Symbian Güncellemelerini Alamayacak 701 Sadece FP1'i Aldı(Nokia, Symbian Carla’yı iptal mi etti?)
2.Kamerası 8MP Olmasına Rağmen Otofokus Yok
Bana Kalırsa Samsung Galaxy Serilerine Yönelmelisin Ace,Gio,Ace Plus Gibi Modellerden Uzak Dur Ama...