Samsung Wave 2 nerde almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ucuncu9

ucuncu9

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave 2 nerde almalıyım ?
samsung wave 2 hangi mağazadan almalıyım nelere dikkat etmeliyim biraz araştırdıktan sonra tabiki burdaki yorumlarında büyük katkısıyla samsung wave 2 ye karar verdim ama dediğim gibi alırken nelere dikkat etmeli ve nerden alsam genelde samsungun servisini iyi değil diyolar onun hakkındada bilgi verirseniz teşekkürler​

sguler71

Üye
kardeş onu bunu bilmem ben telpa dan aldım pişmanım ekranda sorun çıktı 3 günlükken telpaya gönderdik anakartı değitirdiler nealaka ? bidaha gönderdeeiler gönderdik yok leke aynen geri geldi telefonu değişim yapın yeni si ile dedim nafile sonra balıkesir samsung srv ile bağlantı kurdum gerçekten çok ilgilendiler ve telefonumu yenisi ile tam 40 gün sonra değiştirdiler TEŞEKKÜRLER BALIKESİR SAMSUNG SRV.

kadsamuy

Üye
Teknosadan almada nereden alırsan al teknosa satana kadar yanında sattıkdan sonra sende kımsın yaa neden buraya geldın dıyor calısanlar zaten hep ikiyüzlü olmuş....

Telpaya gelince samsungun distirburtoru o nerden alırsan al ondan almıs oluyorsun...

a.f.k.

Üye
hepsiburadadan al kardeş indirimli şu aralar 759tl

• Beğen
Tepkiler: recepkarabay
ucuncu9

ucuncu9

Üye
    Konu Sahibi
Telpa garantili olucak yani kesin diyosunuz..
a.f.k hepsiburada vb.. siteleri takip ediyorum ama elektronik eşyayı görmeden alamıyorum bende acıcam herşeyine bakıcam.
teknosa çok ilgileniyo diye duymustum demekki değişiyomuş duruma göre..
artık telpa garantili vodafone bayisinden alırım.. teşekkürler

kadsamuy

Üye
teknosa satana kadar ılgılenır sattıktan sonra senı tanımaz...
bımeks ne bılım vatan vs oyle magazalar yok mu oralardan al...
bazen bımeks ındırım yapıyor...

ucuncu9

ucuncu9

Üye
    Konu Sahibi
teli sonunda aldım vodafoneden cok güzel bir aletmiş gerçektende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt