Samsung Wave 2 Kapak Değişim Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

archeuscaine

archeuscaine

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave 2 Kapak Değişim Problemi
arkadaşlar yeni aldığım telefonu arabadan inerken elimden düşürdüm kendi kutusundan çıkan kılıfının içinde olmasına rağmen üst kısmı açık malum tam o sol üst köşeye denk geldi ve telefonun köşesi ezildi aslında çok bişeyi yok ama çok canımı sıkıyor ve değiştirmek istiyorum bunu yapabilirmiyim gördüğüm kadarıyla telefonun öle tak çıkar kapaklık bi durumu yok servise falan götürsem yaparlarmı ve bu bana kaça patlar merak ediyorum daha söledim gibi cihazı alalı 1 ay oldu olmadı garantiyle ilgisi olmaz galiba gürüşlerinize ihtiyacım var lütfen çok canım sıkkın varsa bilen yardımcı olsun :vur

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
evet servise ver 50 tl karşılığı yapıyorlar istediğin rendi söylemeyi unutma ;)

archeuscaine

archeuscaine

Üye
    Konu Sahibi
valla ben bi 100 tl gözden çıkardim sinirden şuan elim ayağım titriyo okadar gözüm gibi saklarım yani telefon olsun ne bilim elektronik aletlerimi tam arabadan iniyorum yandan malın birisi son sürat gazla geçti adam çekilmesem ezicek o hengamede telefon düştü elimden sen daha önce değiştirttinmi berkay dostum değiştirdiysen hangi servise verdin

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
ben kocaelide yetkili telpa servisine verdim yanında ayriyetten kapak rengini de söylersen fiyat farkı olmadan takıyorlar.ben taktırmadım bi tanıdığım yan taraf ezimişti o yaptırdı.

Hüseyin Eren

Üye
nette fiyatları 40-50 tl civarında dış kasaların. servise taktırmak en garantisi sonra için açılmış falan diyip garanti dışı bırakmasınlar telefonu

aybarsceyhun

aybarsceyhun

Üye
kardes ust kısım 20 tl :) tum kasa 193 tl ye degısıyor ben degıstırdım...

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
nedense 193lira bana faazl geldi bizim arkadas 50liraya yaptirdi garanti kapsminda hemde

archeuscaine

archeuscaine

Üye
    Konu Sahibi
ya ne 193 tl si gözünü sevim oha okadar para isterlermi cidden üstüne 200 300 daha verim yenisini alim canım

suleymanyuce

Üye
beyler ben wave min kapagini degistirecektim. servis elemanlarina sordum. komple kapak degisimi ne kadar diye. komple pahali olur dediler. ekrani sadece 200 tl ye yakınmış. ekranı saglamsa değiştirme diğer yerler 50-60 a değiştirilir dediler. size tavsiyem ekranda birşey yoksa dokunmayın sadece kapağı değiştirin.

aybarsceyhun

aybarsceyhun

Üye
telpanın teknık servisinde kardes 193 tl ben degistirdim ucretı bu yanı...tamamen degisim oluyor sıfır benım telimde dusurmusum kasanın ustu derın cızıldı ve ust plastık kısım catladı sadece o kısım bile 20 30 tl falan yanı...

archeuscaine

archeuscaine

Üye
    Konu Sahibi
benim telefonumun ekranı sağlam sadece arka kapağı ezildi birde ön üst kısmında hani halka gibi parça var telefonun üst kısmını tutan o parçamnın kenarı eğildi yoksa ekranımda cizik bile yok sadece kasasını değiştiricem sordum servise 70 tl tutar dediler