samsung wave 2 de online film izleme yada indirme

Sponsorlu Bağlantılar

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave 2 de online film izleme yada indirme
arkadaşlar wave 2 den online film izlenebiliyormu yada film indirebiliyormuyuz

silver021

silver021

Üye
Google videolarindan izlenebiliyor elbetteki ancak tam ekran yapilamiyor. sadece internet tarayicindan ekrani tam ekran gibi sigdirabiliorsun. herneyse film indirme yada baska bir dosyayi internetten çekmek çok zor bu aletlerde. genellikle dosya türü desteklenmior uyarisi cikior her seferinde. -_-
Bence sen bilgisayarindan hallet genede bu işleri. cep telefonlari henüz bu tür şeyler için kısıtlı. sadece wave serileri içinde demiyorum diger tüm cep modellerindede ayni sorunu yaşiyorsun.

• Beğen
Tepkiler: ares_53

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Ya arkadaşlar konu da açtık kimse cevap vermedi şu samsung wave 2 nin browseri flash oynatıyor mu?

kenzo1907

Üye
dan online dizi izlenio film sitelerini denemedim ama uygun oynatıcıdan upload edilmişse tarayıcı açıyo

serverimbenim

Üye
Nasıl yebiliri nokia c6'da ?

kırmızı27

kırmızı27

Üye
Arkdaşlar ben telden giriyom dizihd ye açmıyo flaş hatası veriyo bada 1,2 yi kullanıyom en son sürüm bazı arkadaşlar dizihd yi açıyo mu diyo ben mi yanlış okudum ...

veev

Üye
Arkdaşlar ben telden giriyom dizihd ye açmıyo flaş hatası veriyo bada 1,2 yi kullanıyom en son sürüm bazı arkadaşlar dizihd yi açıyo mu diyo ben mi yanlış okudum ...
<br />
<br />

aciyor sen galiba ustteki reklami gec e basmayi unuttun. ona bas bi ekran cikacak. cift tikla player tam ekran olur. alt tarafa basarsanda partlari gorebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: soserious

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
ya ben girim vde açılıyo hep sekiz saniytelik ve ekran sapsarı duruyo nasl olcak yaa

nizam62

Üye
bendede aynısı oldu neden acaba?

karsli896

Üye
bende açıo die biliom bi yardım edin nasıl netten film izlicezzzzz

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşlar ben bede açıyo şöyle ;şimdi video ya tıklayın sonra en üstte reklamı geç yazıyor ona tıklayın sonra ekranda göstemicek videoyu siz video ya ikikez tıklayıp tam ekran yapın sonra cam gibi seyrendin inşallah sorun çıkmaz...

namre12

namre12

Üye
fullfilm.mobi filim indirebilirsin

youtube online filimler var partlar halinde ben bazen belgesel izliyorum

Türe

Türe

Üye
evet hem izleyebilirsin hem indirebilirsin ben mesela ata demirerin gösterisini indirmiştim mp4 olarak ;)

Üst Alt