• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Samsung Wave 2: Bada OS İle Birlikte! ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsung Wave 2: Bada OS İle Birlikte! ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )
Samsung’un bundan iki ay önce kendi ürettiği işletim sistemi olarak tanıttığı Bada OS ilk gelen bilgilere göre üst segmente yani, donanımsal özellikleri bayağı iyi olan cep telefonlarına hitap edecekti. Ancak Samsung işletim sistemi ile ilgili belirlediği yol haritasını değiştirerek Samsung Wave II isimli orta segmente hitap eden yeni cihazını tanıttı. İşte cihaz ile ilgili ön plana çıkan teknik özellikler;

• 3.2 inç genişliğinde, 240 x 400 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran,
• TouchWiz UI arayüzü desteği,
• Bada OS işletim sistemi,
• 3.15 Megapiksel çözünürlüğünde kamera,
• 80 Megabayt kapasitesinde dahili bellek,
• 32 Gigabayt MicroSD kart yuvası,
• Wi-Fi, GPS, Bluetooth ve USB bağlantı seçenekleri,
• Müzikçalar, 3.5mm kulaklık jakı,
• Sosyal ağ siteleri ile bütünleşik yapı,
• Boyutları: 109.5mm x 55mm x11.7 mm,

( Samsung Wave II'ye ait görsel bir resim )

Ağustos ayının sonuna doğru satışa sunulacak olan cihazın fiyatı hakkında henüz bir açıklama yapılmış değil.

ANiill

Üye
Bu bence daha ucuz olur amoled deil kamera dusuk fln siradan bi cep telefonu gbi ama BADA isletm sistemı fiyati artirabilir saniyede bluetooth ile 3mb aktarm yapalyor cok muhtesem degilmi monteyi almasam direk onu alirdim .D

OğuzcanAbi

Üye
güzel bence telefon ama herzaman ki gibi n900 tercihimiz

ANiill

Üye
N900 ayri birsey zaten ona lafimz yok .D

Paranoya

Paranoya

Üye
Samsung Stara model olarak çok benziyor .

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Güzel telefon açıkcası ayrıca 3G özelliği var ama sadece internet için geçerli. Yani görüntülü görüşme yok. Öte yandan benim tercihim Nokia X6 8gb olacak. Nokia sonunda beklediğim ve "olur mu acaba 8 gb yaparlar mı?" dediğim telefonu da duyurdu. Nokia'nın kendi sitesinden inceleyebilirsiniz. Ayrıca Bu haberleri bizlere ulaştıran maxicep yetkilileri bu Nokia X6 8gb'ı tanıtırlarsa çoğu kişi ilgi gösterecektir eminim :D

61semih

61semih

Üye
htc den baskası yalan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt