Samsung Wave 2 Android işletim sistemi yüklenir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

xconsolex

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave 2 Android işletim sistemi yüklenir mi?
Samsung wave 2 ile akıllı telefon dünyasına adım attım. Samsung'un bada işletim sistemi yeni olduğu için yeterince program desteği yok. Eğer sınırlandırma yoksa bada yerine android işletim sistemi yükleyebilir miyiz?
Yabancı forumlarda biraz araştırdım deniyenler var. ingilizcem yeterli olmadığı için pek fazla şey öğrenemedim.
Bu konuda yardımcı olabilcek arkadaşlar var mı?
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Hayır.

erem.qns

erem.qns

Üye
Galaxy S al android istiosan

burakburti

burakburti

Üye
henuz wave için android nası yuklenir bir bilgimiz yok çalışmaları war dewam ediyor yapılırsa ilk deniyeceklerdenim

selcuktux

Üye
bada ve android sonuçta açık kaynak kodlu işletim sistemi yani linux.biraz risk ki göze alıp yeterince bilgi toplarsan belki:hmmm

limitsizim

limitsizim

Üye
Youtube de yükleyip kullanmışlar video var ama ne kadar geçek bilemem

tonyboy03

Üye
you tube linkini koyda bizde izleyelim kardes

babay22

babay22

Üye
bada bence şu an yeni olmasına rağmen gayet başarılı.yükleyen birileri çıkar elbet

azg21

azg21

Üye
Arkadaşlar bu video dikkatimi çekti paylaşayım dedim bu acaba nasıl oluyor ? :(

[video=youtube;lZZEN_9e-zY]http://www.youtube.com/watch?v=lZZEN_9e-zY[/video]

[video=youtube;mDQXH_cWfG4]http://www.youtube.com/watch?v=mDQXH_cWfG4[/video]

[video=youtube;5UueWOF5Icc]http://www.youtube.com/watch?v=5UueWOF5Icc&feature=player_embedded[/video]

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yapılmıştı ama o telefona Android yakışmaz. Ayrıca ICS çıktı ve Wave için onu portlayacak kişi yoktur heralde.

ceycey111

ceycey111

Üye
wave 1 için portlandı fakat bazı özellikler çalışmıyor ve stabil değil
android istiosanız androidli bi telefon alın

brs.kzlky

brs.kzlky

Üye
Arkadaşlar yok mu bu konuda bir gelişme ?

• Beğen
Tepkiler: Skaptan
Ricochet

Ricochet

Üye
gsm özelliği çalışmıyor android yukleyince,yani android yüklersen müzikçalar ve kamera olarak kullanırsın ipod gibi.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
android ve bada yi ikisi ni bir arada kullanıyorum şu anda oyun oynarken android oyunlarını oynuyorum kasma sıfır yok derecede ve ana menüde yandex shell kullanıyorum open gl yi cok bariz bir şekilde destekliyor wave 8500 portlama üzerinde bende çalışıyorum bakalım ne olacak sonuç ama konuyla ilğili acemiyim şu an ikisinide sorunsuz kurmayı başardım sorunsuz kullanıyorum (android de şebeke hariç)

market aktif durumda ve istediğim uygulama ve oyunu oynuyorum en kısa sürede bir konu açaçagım detaylı bir şekilde ama önce çalışmamı bitirmem lazım

aneximenes

Üye
Kardeşim bendede wave 2 var evet suan çalışmalar sürüyor android 4.01 sürümü için ama yükleyenlerdede ekran kartı ve cd kart sorunu ortaya çıkıyor bunu gidermek içinde wave 2 de olan sclcd ekrana uygun kodlama yapılması beklenıyor bu yılın sonlarına dogru wave lerde androıd kullanılabılecek saygılar...

02muhtar

Üye
arkadaş bence bada android den ii tamam olabilir badanın fazla uygulamaları yok ama çok yakın bi zamanda badanın uygulamalrı piyasaya çıkar

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Samsung Bada'yı öldürdü.

-Emre

-Emre

Üye
arkadaş bence bada android den ii tamam olabilir badanın fazla uygulamaları yok ama çok yakın bi zamanda badanın uygulamalrı piyasaya çıkar
Bada androidden iyi mi :zzz:
Bundan sonra biraz zor çıkar bada bitti.

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Kardes bada ölmüş durumda evet bada için android yüklediler arama sms 3g hiçbirşey çalışmıyor görüntüden ibaret

Üst Alt