SAMSUNG W Android 4.0.4 CyanogenMod 9 Rom (Beta2 - 04.10.2012) GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME PROBLEMİ

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nzmmaverick

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG W Android 4.0.4 CyanogenMod 9 Rom (Beta2 - 04.10.2012) GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME PROBLEMİ
SAMSUNG W Android 4.0.4 CyanogenMod 9 Rom (Beta2 - 04.10.2012).YÜKLEDİM. HERŞEY MÜKEMMEL FAKAT GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME VE MÜZİK ÇALARIN YETERSİZLİĞİ HARİÇ. 1.EXTERNAL SD KARTTA HERHANGİ BİR MP3/WAW DOSYASINI AÇMAYA ÇALIŞINCA UYGULAMA BULUNAMADI İKAZI ALINIYOR. 2. DİĞER TÜM ROMLARI KURDUM VE DENEDİM.FAKAT HİÇBİRİSİNDE VİDEO CALL ÖZELLİĞİ BULAMADIM.SADECE ORJİNAL ROM DA MEVCUT. HERHANGİ BİR EK İLE VİDEO CALL ÖZELLİĞİNİ AKTİF EDEMİYORMUYUZ? FORUMDA KİMSE BU KONU ÜZERİNE BİŞEY YAZMAMIŞ. (BU ARADA AKLIMA TANGO TARZI İNTERNET ÜZERİNDEN GÖRÜŞME YAPILABİLEN PROGRAMLAR GELMEDİ SANMAYIN. BEN DİREK ORJİNAL ROM DAKİ GİBİ REHBERDEN ARAMAK İSTİYORUM. BUNU ARAŞTIRIYORUM.) YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.....

sadikbircan

Üye
Keşke konu açmadan önce doğrudan cm9 konusu altına yazsaydınızda bende size cevabınızı verseydim. "FORUMDA KİMSE BU KONU ÜZERİNE BİŞEY YAZMAMIŞ" diyorsunuz ama belliki daha konuyu bile okumamışsınız sadece romu indirip yüklemişsiniz.Cm9 yorum sayfasını inceleseniz yaklaşık 60 sayfanın hepsinde bu görüntülü görüşmeyle ilgili sorular ve benim cevaplarım var.Ben cm9 konusu içerisinde video araması sorunu var diye mesajları görmekten bıktım siz birde genele konu açıyorsunuz.Buradanda söylüyorum android işletim sistemi hiçbirşekilde görüntülü görüşme desteğine sahip değildir.Samsung kendi bünyesinde yaptığı çalışmalar ile görüntülü görüşmeyi telefonlarına kazandırmıştır.Google ın kendi ürettirdiği nexus serisi telefonlarında dahi görüntülü görüşme bulunmamaktadır.Bu yüzden kaynaktan kodlanan hiçbir custom rom görüntülü görüşme barındırmıyor çünkü androidin böyle bir desteği yok.Diğer sorularınız içinse müzikleriinizi apollo içerisinden çaldırmak zorundasınız.Androidin dahili müzik çalar uygulaması cm9 romları üzerinde yer almadığı için dosya yöneticisinden müzik çaldıramazsınız.LÜTFEN KONU AÇMADAN ÖNCE ARAŞTIRIN...

KELGER

KELGER

Üye
sadikbircan çok güzel anlatmışsın konuyu.Bende bazı şeyleri anladım.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Sadece LG'den direk görüntülü konuşma yapılıyor diye biliyorum

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Google ın kendisinde görüntülü görüşme desteği vardır. Google talk veya 3.parti programlarla da androidde görüntülü görüşme yapabilirsiniz.

Android'in de görüntülü görüşme desteğinin olmadığı konusunda yanılıyorsunuz.. Android'de bu özellik 2.3.4 sürümünden beri mevcut..

Ayrıca, arkadaşımızın kurduğu sizin paylaşımınızla aynı sürüm olduğundan sorularına sizin başlığınızda cevap arayabilir.
O yüzden :locked:

http://www.maxicep.com/samsung-andr...nogenmod-9-rom-beta2-04-10-2012-a-658162.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt