Samsung ve nokia

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SDRK

Üye
    Konu Sahibi
Samsung ve nokia
selam arkadaslar samsung s8500 samsung s8530 veya nokia c6-01 bu telefonlardan birini almayı dusunuyorum ancak samsunglar hakkında hıc bır bilgim kullanmadım daha bilen arkadaslar yardımcı olursa sevınırım

Starsley

Kardeş nokidan şaşma 20 yıllık telefon üreticisi samsung hikaye c601 mükemmel bi telefon alabiliyosan güzel ne mutlu sana

c6-01 telefonmu allah aşkına samsung wave yada galaksi almanı öneriyorum.
bak kardes samsung eski samsung değil.
nokia alırsan pişman olacağına inanıyorum.

batuone

Üye
samsung un yeni telefonları dehşet nokia da malesef üzülerek sölüyorum hayat yok ah nerde o eski nokialar

Starsley

ben fıyata gore soyluyorum kardes eger paran varsa galaxsy yerıne n8 al nokıdan vazgecme sen benı dınle ben zamanında cok kulanadım samsung hayat yok

ben fıyata gore soyluyorum kardes eger paran varsa galaxsy yerıne n8 al nokıdan vazgecme sen benı dınle ben zamanında cok kulanadım samsung hayat yok

Bak kendinde sölüyorsun zamanında kullanmışsın samsungun yeni çıkardığı modeller Otralığı uçuruyor ne nokiadır bu babam Ben artık nokiaddan soğudum Samsung modellrine merak sadım değişiklik şart

Starsley

deişiklik tabı sart ama hasta eder adamı bıde samsung sa tabı herkesın kendı kararı ben nokiacıyım o yuzden manı olamıyorum kendıme

--------------- Ekleme ---------------

bu arada bu rutbe mesajlara gorem8ı yukselıoy yaww

samsung eski samsung değil
nokia eski nokia değil
eskiden nokia daha çok tutuluyordu şimdi öle değil
eskiden samsung çok tutulmuyordu ama şimdi nokiadan fazla tutuluyor.
nokia devri bana göre kapandı.
devir samsung htc ve iphone devri

Starsley

Herkesin kendi terciği dediğim gibi ama n8 bütün bunları kapatıyo ve devamı gelicek nokia samsunga bırakmaz bu piyasayı tabi çekişmeleri bizlere yarıyo ucuz kaliteli teller çoğalıyo

Nasıl bir şüphen var samsung hakkında?
Wave: Hd video kayıt, kapasitif mükemmel süper amoled ekran, 1Ghz işlemci, Bada işletim sistemi(şüphen olmasın bir sürü program mevcut nette), arkadaki flaş çok etkili bakma küçük olduğuna, Çizilmez ekran( çizmek için çok hor kullanman lazım nette bıçakla çizmeye çalışıpda başarısız olanlar var videolara bak )
Wave 2 : Wave ile aynı Farkı ekranı süper clear LCD, birde waveden daha büyük bir telefon
C6 yerine C7 verelim: 8MP kamera HD video kaydı iyi, İşlemci 680Mhz. ve işletim sistemi Symbian. İşlemci ve Symbian bence kötü. Gördüğüm kadarı ile 5800 kullanıyorsun bunun farkı kapasitif ekran ile symbian kullanımı ve biraz daha iyi bir kamera demek.
Tercih senin.
Ben Samsung ya da Nokia demiyorum WAVE diyorum pişman olmazsın.

Starsley

Söylediklerin doğru ama nokia bu belli olmaz peşpeşe çıkarır telefonları yine lider wawe güzel telefon alınabilir ama ben 5800 bıraktığımda n8 den başka tel almam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...