Yardım samsung usb driver

Sponsorlu Bağlantılar

hsno7

hsno7

Üye
    Konu Sahibi
samsung usb driver
win8.1 işletim sistemli laptop a yüklenmiyor yüklenirken sonuna doğru mavi ekran hatası alıyorum nedeni ne olabilir. ?
 


kcr

Üye
Win 8.1'in bazı sürücülerle sorunu var. Daha doğrusu sürücü çakışması yaşıyor; en sonunda da mavi ekran veriyor.
Öncelikle windows'un sürücü otomatik güncellemesi açıksa onu kapat. Seçeneği Denetim Masası/Aygıt ve Yazıcılar içerisinde bir yerlerde olacak. Sürücünün güncel yazılımı elinde yoksa internetten (mümkünse üretici sitesinden) bul. Ardından Aygıt Yöneticisi'ne girip (Denetim Masası/Yönetimsel Araçlar'dan) sorun yaşadığın sürücüyü bul. Sağ tıkladığın zaman bu aygıtı kaldır diye bir seçenek olacak. Aynı yerde aygıtın sürücü yazılımını sil diye de bir kutucuk var. Onu da işaretleyerek aygıtı kaldır.
Cihazını bilgisayara bağla. Aygıt yöneticisindeki sürücülerin en üst tarafında bilgisayarın adının olduğu simgeye sağ tıkla. Donanım değişikliklerini tara diye bir seçenek olacak; onu seç. Aygıt için sürücü yüklemesi yapacaktır. İster tam yüklesin isterse hata versin önemli değil; yüklemesini bitirdikten sonra sürücünün üzerine sağ tıklayıp sürücü yazılımını güncelleştir de. Güncelleştirmeyi manuel olarak seç. Elindeki sürücü yazılımının bulunduğu klasör dizinini göstererek yükle. Bu şekilde hallolması lazım...
 
  • Beğen
Tepkiler: hsno7
hsno7

hsno7

Üye
    Konu Sahibi
yazılımı güncelleştir diyorum sürücünüz güncel diyor ama sarı ünlem hala var ?donanımı kaldırıyorum donanım değişikliklerini tara diyorum mavi ekran uyarısı alıyorum.
 
Son düzenleme:
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
HDD RAM İkisinden Birinde Sorun Var Sisteme İlave Donanım Eklediysen Onlardanda Olabilir Yada CDyi Filan Değiştir
 
  • Beğen
Tepkiler: hsno7

kcr

Üye
yazılımı güncelleştir diyorum sürücünüz güncel diyor ama sarı ünlem hala var ?donanımı kaldırıyorum donanım değişikliklerini tara diyorum mavi ekran uyarısı alıyorum.

Donanımı kaldır dedikten sonra sürücünün yazılımını da sil seçeneğini işaretledin mi? Sil, denetle dedikten sonra yine aynısını yapıyorsa, cihazını bilgisayarına daha önceden taktıysan, sürücü microsoft'tan otomatik yüklenmiş olabilir. Yüklü güncelleştirmelerden cihaza ait bir yükleme varsa onu kaldırıp elindeki sürücü dosyasını aygıt yöneticisinden yukarıdaki gibi tekrar yükle.
İkinci bir yol olarak donanımı tamamen kaldır. Donanım değişikliklerini denetle demeden Denetim masası'ndaki aygıt ve yazıcılar'a girerek yeni aygıt ekle de. Oradan elle yüklemeyi seçerek elindeki sürücüyü yükle.
Yine olmazsa sürücü yükleme sırasında sistemin internete bağlanmaya çalışıp sorun yaşıyor olma ihtimaline karşı sürücü kaldırma-yükleme yapmadan önce bilgisayarındaki (kablosuz kullanıyorsan) kablosuz açma kapama düğmesini kapatarak veya (kablolu kullanıyorsan) ethernet kablosunu çıkararak yap. Bir de öyle dene.
 
  • Beğen
Tepkiler: hsno7
hsno7

hsno7

Üye
    Konu Sahibi
vizelerden sonra windows 7 kurcam laptop'a döncem uğraşamıcam artık bu sorunla :D
 


Üst Alt