Samsung Ultra Touch S8300 veya Samsung Omnia HD i8190 Veya Samsung Omnia

Sponsorlu Bağlantılar

emir177

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Ultra Touch S8300 veya Samsung Omnia HD i8190 Veya Samsung Omnia
Samsung Ultra Touch S8300 veya Samsung Omnia HD i8190

arkadaşlar aklımda uzun zamandır ultratouch almak vardı en çok kafama taklıanı ise içindeki işletim sistemi ne ve wifi olmaması

samsungun normal omniasında wifi vb var ama almışken yeni birşey alayım diyorum ama omnia süper derseniz düşünebilirim ultra touchtan pahalı genede ama

sonra bugün gezinirken omnia hd i8190 ı gördüm ve mükemmel bir telefon

hd kalitesiyle video çekme symbian wifi var vb

ultratouch 1000 tl civarlarındayken sizce ultratouchmu tercih etmeliyim yoksa HD i8190 ımı beklemeliyim çünkü bence fiyatı baya bir tuzlu olacak gibi

sizin yorumlarınıza göre telefon seçimimi yapacagım

iyi günler

Odysseus

Odysseus

Üye
Samsung Omnia dediğin sanırım i900 Omnia. Diğerlerinin modellerini vermişsin ama bunu vermemişsin. Ben i900 Omnia kullandım. Cihazda Symbian yok Windows Mobile 6.1 var. Bence Symbian'a göre Windows Mobile daha üstün. Kullanım amacına göre değişir tabi ama ben daha çok Ofis özelliklerinden faydalandım. Diğerlerini kullanmadığım için yorum yapamıyorum. Şimdiden hayırlı olsun.

emir177

Üye
    Konu Sahibi
tşkler arkadaşım yorumun için evet i900 omnia

başka yorumu olan yokmu arkadaşlar?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Nokia n79 tek gecerım diğerleri dorte katlar kardesım ama dokunmatık ıstersen gene nokiadan sasma 5800 xprees musıc derim ben :D bys

advisory34

Üye
8003 jet kullanıyorum2,5aydır telefonun kralı derim bana göre şarzı da iyi mükemmel

zopato

zopato

Üye
n97

clubberpich

clubberpich

Üye
S8003 jet ;)

zopato

zopato

Üye
N95 DE GÜZEL TELEFON:oke: