Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
samsung tuş kilidi
Sponsorlu Bağlantılar
ronaldinho_2751
Üye
Konu Sahibi
samsung tuş kilidi
samsung d900i menüye şifre koymayı bilen varmı
karizma-okan
Üye
hangine dosyalarım klasörünemi
ronaldinho_2751
Üye
Konu Sahibi
menüye kardeş yani menüye girerken şifre istesin
dmrcn124
Üye
ARKADAŞIM BENDE D900İ KULLANIYORUM TELEFONUN HEMEN HEMEN HERŞEYİNİ BİLİYORUM AMA BÖLE BİŞEY YOK BİLDİĞİM KADARIYLA
sehriii
Üye
Ayarlar-güvenlik-gizlilik bölümüne girersen ordan hangi menülere şifre koymak istersen işaretleyip kaydet diosun.şifre sorduğundada telefonunun güvenlik kodunu giriyosun yani güvenlik koduyla menü şifresi aynı şey.karışık anlattım galiba ama olsun
dipower
Üye
olmuo ya yinde saol
krllkrll
Üye
menü_ayarlar_güvenlik_gizlilik kilidi_oradan istedigini işaretle _kaydet de_şifreni gir ve ordan çık olur.
Bora
Üye
D900 de şifre koyma özelliği mevcuttur.Arkadaş anlatmış nasıl yapılacağını
atilla266
Üye
ŞİMDİK TELEFONUN SİM KİLİDİMİ AÇILMIYOR ALIn ŞİMDİ SAMSUNG LAR ÇOK HASSTIR SİM kİLİDİ KİLİTTİR ONA KİLİT> DEMEYENİN GöZİ ÇIKSIN KIRMAK İÇİN TELEFONCUYA GİDİN 5 TL GİRECEK AMA ÜZÜLMEYİN :::
ism@il 54
Üye
gizlilikten>telefon gizliliğini seç menüye girmek isteyen baban olsa bile şifre soruyo
deniz_277
Üye
hemşerim tuş kilidi diyor arkadaş ne ilgisi var günenlikden girmeye .bende f480 var hold çalışmıyor tuş kilidi devreye girmiyor .sanırım buton bozuk .