Samsung tüm dokunmatik telefonları ile uyumlu windows live messenger forumda ilk emrahx5 farkıyla

Sponsorlu Bağlantılar

MSN yararlı oldumu

• Kullanılan toplam oy
    76
  • Anket kapatılmış .
TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
Samsung tüm dokunmatik telefonları ile uyumlu windows live messenger forumda ilk emrahx5 farkıyla
Seçenek çok istediğinizi indirebilirsiniz msn uygulamarını koydun istediğinizi indirin yararlanın bazıları bazı telefonda çalışmayabilir o yğzden seçenek çok

link

link

link

link

link

link

link
[/QUOTE]

• Beğen
Tepkiler: krm14, ultraslan_1980, hzahidöden ve 6 diğerleri

zopato

zopato

Üye
Harika bunlar

emrekaramsar

Üye
teşekürler eline sağlık

silver021

silver021

Üye
hiç biri çalışmadı (: yükledim wirelessa bağlandım şifremi girdim pek çoğu cep virüsü galiba bunların.. bi kaçıda girseniz dahi açmıyor..

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
silver021

silver021

Üye
Hepsini denedim çalışmıyor !

sindoma0576

Üye
çalışmıyor hiçbiri samsung m5650 de

l0rdtayrinus

Üye
lan telefonu siktiniz.ne war bunlarda

matadoors

Üye
samsung s8003jet te hiçbiri çalışmıyor.Anlamıyorum bu kadar detaylı özellikli bi telefona program yükleyemiyorum..Bulduğum tüm programlar java tabanlı olmak zorunda zaten, touch wizz2.0 işletim sistemine göre çalışıyor ve hiçbir yazılım geliştirmemişler.. ne oyun ne messenger..Kanka msn ve e buddy apn ayarı istiyor.. yapıyoruz oda oolmuyor... yokmu yardımcı olacak kimse

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
virüs falan yok uydurmayın biyerlerinizden AVİRA ANTİVİR PREMİUM kullanıyorum dahada virüs olmas bende ve bilinçli bi kullanıcıyım virüslü olan dosyaları saten ben buraya koymam

romantizm4

Üye
trafige girmeyin calışıor bunlar yanlz modelleriniz uymuor bu gerizekalı direk koymş kimbilir hangi model mobile9.com a girin tel modeli seçip search a ebudy yazn indirin ben o siteye güveniorm bi cok programı ordan indiririm

Hayalet__27

Hayalet__27

Üye
Hepsi Harika Saol

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
tşkrleriniz için saolun

fare_07

Üye
özelikle ebuddy tavsiye ederim sagolasın hepsini denedim çalısıyo

TheHoc

TheHoc

Üye
En iyisi ebuddy kesinlikle çalışıyor !

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
trafige girmeyin calışıor bunlar yanlz modelleriniz uymuor bu gerizekalı direk koymş kimbilir hangi model mobile9.com a girin tel modeli seçip search a ebudy yazn indirin ben o siteye güveniorm bi cok programı ordan indiririm

adam akıllı konuşmayı öğrenin sonra yorum yazın

PAYLAŞIM YAPIYORUZ
TÜM DOKUNMATİKLERE UYANI KOYDUM
HANİ FORUM DİYE SİNİRLENMİYORUM
ARKADAŞA YA UYARI YADA BAN :bann: :megafon: :off:

Üst Alt