Tec/-/no Üye bencede bu sıcaklık bataryanın sıcaklığı. çünkü ortam sıcaklığı şu an 24 derece...ama telefonda 16 derece gösteriyor. Güzel paylaşım..teşekkür ederim
bencede bu sıcaklık bataryanın sıcaklığı. çünkü ortam sıcaklığı şu an 24 derece...ama telefonda 16 derece gösteriyor. Güzel paylaşım..teşekkür ederim
fatihyürek Üye benm telefon u600 kod dogru ordaki derece bataryanın sıcaklıgı ortamın degil bu kod bataryanın yüzde olarak ne kadar kaldıgınıda gosteriyor
benm telefon u600 kod dogru ordaki derece bataryanın sıcaklıgı ortamın degil bu kod bataryanın yüzde olarak ne kadar kaldıgınıda gosteriyor
plt_fahri Üye e250 vermiyor e 250 için programlar varsa alabilirim şimdiden teşekkürlerrr --------------- Ekleme --------------- ben e250 de denedim olmadı
e250 vermiyor e 250 için programlar varsa alabilirim şimdiden teşekkürlerrr --------------- Ekleme --------------- ben e250 de denedim olmadı
erhanokur Üye Hayır E-250 de olmuyor hangi telefonda denediysen onu söyle E-250 de olması için *#8999*8378# yapıp batarya bilgilerinden sıcaklığa bakabilirsiniz!
Hayır E-250 de olmuyor hangi telefonda denediysen onu söyle E-250 de olması için *#8999*8378# yapıp batarya bilgilerinden sıcaklığa bakabilirsiniz!
karakterli Üye *#0228# de aynı işlevi görüyor ve telefn kendi sıcaklıgını gösterir ayrıca batarya yüzde kac ve varolan dişleri yüzde kactan sonra düştüğünü de gösterir...
*#0228# de aynı işlevi görüyor ve telefn kendi sıcaklıgını gösterir ayrıca batarya yüzde kac ve varolan dişleri yüzde kactan sonra düştüğünü de gösterir...
red2blades Üye olmuo beee ))))) ama olanlar adına tşkkrler bide bi bilgisayar oyunu söliiim ::: google ye girip dragonfable yazin ztn anlarsiniz çikan linklerden bide yine google a girip adventure quest var bu oyunları bi denein tavsiye geçen varsa sölesin adventure quest de 59 lvl imm
olmuo beee ))))) ama olanlar adına tşkkrler bide bi bilgisayar oyunu söliiim ::: google ye girip dragonfable yazin ztn anlarsiniz çikan linklerden bide yine google a girip adventure quest var bu oyunları bi denein tavsiye geçen varsa sölesin adventure quest de 59 lvl imm