Corby'm Üye Denedim, fakat olumlu sonuc alamadım. Telefonum, samsung corby. (Yanıt yok cevabını aldım)
Amedly Fatih Kapalı Hesap kardesım e250den ne beklıcenkı enesSİVASLI5858' Alıntı: e250 vermiyor e 250 için programlar varsa alabilirim şimdiden teşekkürlerrr Genişletmek için tıkla ...
kardesım e250den ne beklıcenkı enesSİVASLI5858' Alıntı: e250 vermiyor e 250 için programlar varsa alabilirim şimdiden teşekkürlerrr Genişletmek için tıkla ...
ksk912 Üye s 5233 wifi de nasıl kullanıcaz?? dokunmatik ekrannn ??? kodu tuşlayıp arama tuşuna basıyorum şebeke hatası diyor???
s 5233 wifi de nasıl kullanıcaz?? dokunmatik ekrannn ??? kodu tuşlayıp arama tuşuna basıyorum şebeke hatası diyor???
SinNombre Üye bjk_kartal97' Alıntı: bazı tellerde *#0228# de oluyo 1 tşk yeter Genişletmek için tıkla ... montede bu kod ile oluyor teşekkürler
bjk_kartal97' Alıntı: bazı tellerde *#0228# de oluyo 1 tşk yeter Genişletmek için tıkla ... montede bu kod ile oluyor teşekkürler
free Üye teşekkür ..bi sürü yazı var bat temp 25 yazıyor mesela o mu ölçtüğü sıcaklık açıklarsanız memnun olurum irtimid' Alıntı: montede bu kod ile oluyor teşekkürler Genişletmek için tıkla ...
teşekkür ..bi sürü yazı var bat temp 25 yazıyor mesela o mu ölçtüğü sıcaklık açıklarsanız memnun olurum irtimid' Alıntı: montede bu kod ile oluyor teşekkürler Genişletmek için tıkla ...