SAMSUNG Telefonlar için kamera efekti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sencos

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG Telefonlar için kamera efekti
arkadaşlar kamera efektleri arasında negatif-sepya gibi sçenekler var ...acaba bunların dışında kızılötesi ya da ısıyı gören efektlerde mevcutmudur...eğer böyle bişi varsa lütfen paylaşın...

özellikle stars ve corby için

samsungapp

Üye
İyimisin ?

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
Şaka Yapıyosun Dimi ?

animetrk

Üye
hahah:ehe Arkadaşın içtiğinden ben de istiyorum.

Senin dediğin özellikler tamamen ayrı bir teknoloji gerektirir. Kamerayla hiç alakası yoktur onların.

• Beğen
Tepkiler: Pianist07
JavaStar

JavaStar

Üye
Bro zaman makinesi falan da ister misin?Yada captan america gibi duvarın arkasını görmek falan

• Beğen
Tepkiler: turkıshpower66

yossil

Üye
Ne içtin abi ? :d::kop::aha:

grafikeer

grafikeer

Üye
Sesle arama özelliğinin ilk döneminde bir ahbabin oğlu, evlerine gelen misafirlerinin oğlu ile babalarının telefonlarını ellerine almış sohbet ediyorlar.

Bizim afacan diyor ki:

- Sizin telefon da baya güzelmiş, ne özellikleri var?
- Bu telefonu babam yeni aldı "Arayacağın kişiyi düşünüyosun ve hemen o kişiyi arıyor.

- Hmmm! Bizimki ismini söyleyince arıyor ama sizinki demekki daha gelişmiş bir telefon.

:)

ripeboy

Üye
Sesle arama özelliğinin ilk döneminde bir ahbabin oğlu, evlerine gelen misafirlerinin oğlu ile babalarının telefonlarını ellerine almış sohbet ediyorlar.

Bizim afacan diyor ki:

- Sizin telefon da baya güzelmiş, ne özellikleri var?
- Bu telefonu babam yeni aldı "Arayacağın kişiyi düşünüyosun ve hemen o kişiyi arıyor.

- Hmmm! Bizimki ismini söyleyince arıyor ama sizinki demekki daha gelişmiş bir telefon.

:)

Burada şair sevgiliye duyulan aşkı anlatmıştır. :D

grafikeer

grafikeer

Üye
ripeboy sen ne şeker şeysin öyle, zeki çocuk :) aferin sana...
Saatlerce düşünüp mesaj yazmış olmak için bu sonucu çıkarmak da birşey...
Adam telefon kamerasına neler istemiş konuyu açarken, bence en baştan
bi oku anlamaya çalış... zaman içinde anlarsın belki neden o hikayeyi yazdığımı...

zehra gündüz

Üye
samsung gt s3370 için bişe yokmu yaaa:vur

oymacı123

Üye
iç çamaşırları gösteren felanda ister misin ? iyi misin sen yaa :D

ripeboy

Üye
ripeboy sen ne şeker şeysin öyle, zeki çocuk :) aferin sana...
Saatlerce düşünüp mesaj yazmış olmak için bu sonucu çıkarmak da birşey...
Adam telefon kamerasına neler istemiş konuyu açarken, bence en baştan
bi oku anlamaya çalış... zaman içinde anlarsın belki neden o hikayeyi yazdığımı...
Demek ki hikayeyi yazmak için saatlerce düşündün ve benimde öyle yaptığımı sanıyorsun.Ben konuyu anladım anlamadığımı nereden çıkardın?Ben küçük bir espri yaptım ama sen hemen dikleniyorsun.Asıl sen böyle çocukca bir yazı yazdığın için çocuksun benim gözümde.Şeker şeyde ne oluyor? kendini bir şey mi zannediyorsun?

grafikeer

grafikeer

Üye
Demek ki hikayeyi yazmak için saatlerce düşündün ve benimde öyle yaptığımı sanıyorsun.Ben konuyu anladım anlamadığımı nereden çıkardın?Ben küçük bir espri yaptım ama sen hemen dikleniyorsun.Asıl sen böyle çocukca bir yazı yazdığın için çocuksun benim gözümde.Şeker şeyde ne oluyor? kendini bir şey mi zannediyorsun?

İki çocuk arasında geçen bir sohbeti okuyup, "çocukça" diyorsun. :)
Sonra da anladım diyorsun."Şeker şey" e gelince o da küçük bir espri...
Senin gözünde neyin ne olduğundan kime ne? Kendini birşey zannetmiyorsan yapacak birşey yok malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt