samsung telefona virüs girdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazyjack

crazyjack

Üye
    Konu Sahibi
samsung telefona virüs girdi
bugün işte yalçınlardayız pcde biraz takıldık +18 bi video izledik falan derken çok hoşuma gitti yalçına yalçın bunu benım telefona atalım dedım attık işte neyse suan eve geldım arada telefonda o video kendı kendıne açılıo sildim videoyu hala olmadı babam görürse beni duvardaki tüfeğiyle vurur arkadaşalr ya off yalçını aradım xp format at düzelir dedi ama cd yi telefonun neresinden sokucam bilmıyorm bi türlü beceremedim cd olayını telefona sokamıyorum bugün müşteri hizmetleriylede bozustuk zaten ya off yardım edin arkadaşlar babam odama gelirse beni yakalıcak

sublieutenant

sublieutenant

Üye
bu işte bi alicengiz var amaaa... :evet:

M3L!H

M3L!H

Üye
Ne acayip bir sorun? Eğer Samsung telefonun java tabanlıysa, virus bulaşma olasılığı yoktur.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bak kardeşim sen önce bi gusül abdesti al :D tele bi geri yükleme yap geçer

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
telefona cdrom bağlaman lazım usb kablosu ile sonra xp cdsi ile frmat at düzelir :oke:
+repp lütfen :d:

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
Melih adamı tanımıyor galiba :D

Revengeful

Emekli Yönetici
:kop2:

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bak önce cdyi bir güzel ısıt cdromda neroda yak yani sonra bu cdyi kırırklayıp tele mama yapıpp yedir güzece sar sarmala sabaha hiç bişeyi kalmaz :D:D:D:D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
hocaya götür okuyup üflesin (izlesin) geçer :naughty:

• Beğen
Tepkiler: Freestyle.Cod
&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
kardeş telefonuna şeytan girmiş en yakın zamanda bi papaz bul şeytan çıkarma ayini fln yapım 2 dkkada cünüp ettiniz lan forumu :D:D:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Maksat kültür seviyemiz artsın, bilinçli bir toplum olalım :ehe

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
ya inanmayın şuna bunun bir dediği ikincisini tutmuyo arkadaşın hayal gücü çok yüksek :ehe

One907

One907

Üye
Telefonu cünüp etmişindir şimdi :D:D ilk önce iyicene güzel bi gusül abdesti aldır telefona ondan sonra fabrika ayarlarına geri döndür düzelir :D:D

crazyjack

crazyjack

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu cünüp etmişindir şimdi :D:D ilk önce iyicene güzel bi gusül abdesti aldır telefona ondan sonra fabrika ayarlarına geri döndür düzelir :D:D

dediğini yaptım bide dün kandil olduğundan namaz kılarken dua okudum ona fabrika ayarlarına geri döndürdüm bide mekke wallpaper koydum düzeldi

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
ha şöyLe yaaa . teLefon İmana geLmiş

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...