Mali Özdemir
Üye
Samsung '' Stealth V '' -Android işletim sistemli yeni sir üst seviye hazırlığında-.
Dünya üzerinde 2. sırada olan Samsung firması Android tabanlı gelecek yeni üst seviye akıllısının haberleri internet ortamına sızdı.
DLNA sitesinin onayından geçen model Nihai aşamasında Stealth V olarak isimlendirilecek ve SCH-i510 koduna sahip olacak.
Tam detayları bilinemeyen Samsung imzalı Stealth modelinin teknik özelliklerini şu şekilde açıklayabiliriz;
-Android 2.2 (Froyo) işletim sistemi
-4.3-inç'lik (800 x 480) dokunmatik AMOLED ekran
-8MP çözünürlüğünde HD video kayıt yapabilen kamera
-Wi-Fi bağlantısı
-microSD üzerinden haricen hafıza yükseltebilme özellikleri bulunmaktadır.
Öngörülen çıkış tarihi önümüzdeki yılın ilk çeyreği olması beklenen cihazda yukarıda tüketiciye sıraladığımız bilgilerle üst seviye bir cep telefonu olacağı anlaşılmaktadır.
DLNA sitesinin onayından geçen model Nihai aşamasında Stealth V olarak isimlendirilecek ve SCH-i510 koduna sahip olacak.
Tam detayları bilinemeyen Samsung imzalı Stealth modelinin teknik özelliklerini şu şekilde açıklayabiliriz;
-Android 2.2 (Froyo) işletim sistemi
-4.3-inç'lik (800 x 480) dokunmatik AMOLED ekran
-8MP çözünürlüğünde HD video kayıt yapabilen kamera
-Wi-Fi bağlantısı
-microSD üzerinden haricen hafıza yükseltebilme özellikleri bulunmaktadır.
Öngörülen çıkış tarihi önümüzdeki yılın ilk çeyreği olması beklenen cihazda yukarıda tüketiciye sıraladığımız bilgilerle üst seviye bir cep telefonu olacağı anlaşılmaktadır.