samsung starda film izlemek :(

Sponsorlu Bağlantılar

sakramento

Üye
    Konu Sahibi
samsung starda film izlemek :(
arkadaslar teli ilk aldıgımda mp4 uzantılı filmleri izleyebiliyrdm ama şimdi ner ne olduysa desteklenmeyen ortam biçimi diyor acil bi yardım ederseniz :(:(:(:(:(

delicevatfc

Üye
telefonun ekranına uygun biçime sokman gerekiyor filmi. kardeş sana bi program tavsiye edicem. google yaz. Format Factory indir. telefon modelini seç.. film keyfine başla. kendim kullanıyorum. 10 numara.... bendede samsung star var...

depresif123

Üye
aynı program bendede var bilader... ama desteklenmeyen ortam biçimi diyor ??? acil cvP pLs..

funk-c

Üye
samsung starda zaten Samsung New PC Studio var.Onu açıp filmi pc den cep telefonuna attığın zaman sana zaten soruyo değiştirilsin mi diye evet diyeceksin ve o değiştiricek uygun formata...

SAINT1

SAINT1

Üye
samsung starda zaten Samsung New PC Studio var.Onu açıp filmi pc den cep telefonuna attığın zaman sana zaten soruyo değiştirilsin mi diye evet diyeceksin ve o değiştiricek uygun formata...
Aynen.Kendi pc suite programıo ile convert olayını basitçe gerçekleştirebiliyorsun.Ama kaliteli görüntü olsun dersen ben Total video convertor HD'yi tavsiye ederim bak bir üsste qimoo paylaşmış zaten.

ulasking98

Üye
arkadaşlar peki film paylaşabilir misiniz ? ben bulamadım da

Üst Alt