arkadaşlar teli bilgisayara yığın bellek konumunda bağlıyorum kartın içinde sadece sthumnDB.tdb çıkıo?? ne yapmam gerekli lütfen yardımcı olur musunuz ????????
yusfcuk kardeşim s5233 ve s5233w cihazlarda maalesef autofocus özelliği yok bahsettiğin yardım menüsü tüm TouchWiz işletim sistemi kullanan samsunglarda zaten mevcut olduğu için TouchWiz işletim sistemi ile ilgili genel bilgiler yer alır yani s5233 veya s5233w için da autofocus olduğunu belirtmez.Anlatabilmişimdir inşallah
beyler ben ntv haber ve sporun bedava paketine üye oldum. Gönderdikleri haber linkinden bedava haber videosunu indirebiliyorsunuz. Yalnız telefon hata verip açmıyor videou. Birde facebook da video indirmeden izlemek istiyorum ne yapabilirim.
NOT: yukarıda bahsettiğim haber paketine bedava üye olmak için ntvspor veya ntvhaber (hangisini istersenız onu yazın yada ikisini ) 2222'ye gönderin. Video indirmek için wifi'nin KAPALI olduğundan emin olun...
ya iyi güzelde bende sthumbtb.tdb hatası veriyor hafıza kartında çıkıp duruyor siliyorm tekrar geliyor ne olduğunu anlamadım.Bu konuda yardım ederseniz sevinirim