Samsung Star'a Hareket Sensörlü 19 Oyun ve Uygulama!!! ;)

Sponsorlu Bağlantılar

djberkay

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star'a Hareket Sensörlü 19 Oyun ve Uygulama!!! ;)
Konu isminde oyun ve uygulamaların Samsung Star serisine ait olduğunu belirtmeyi unuttuğumdan dolayı konuyu tekrar açtım.
Tamamen çeşitli Rusya, Polonya, İspanya ve İtalya blog ve forumlarından özenle teker teker toplanmış hareket sensörlü oyun arşivimi sizlede paylaşıyorum!! ;)
1Ball Ball
2Beer
3Boobs
4Coin Flip
5Doodle Jump
6Edge 3D
7Flubu
8Inclinometer
9Pac-Man
10, 11Snake
12, 13, 14, 15, 16Teeter

17Twister Marbles
18, 19Water Level

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35, younGirL, ogul8 ve 18 diğerleri

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
ya arkadaşlar teşekkür etmişsinizde çalışmıyo bu oyun

ege970

ege970

Üye
gerçekten saolasın ama sensör ayarları yanlış star wifi deil cobye göre yapılmış ondan kötü çalışıyor yanlış versyonları koymussun ******************...artı star ve wifinin java versyonları vs farklı bazıları starda calısmaz bazılarıda wifide.. *******************

djberkay

Üye
    Konu Sahibi
bende samsung star wifi var arkadaşda samsung star flubu hariç tüm oyunlar wifide calışıyor diğer 19u tüm samsung starlarda!! Oyunu bi kerede yükleyemiyorsan bir kaç saat sonra dene oda olmadı birkaç gün elbet çalışacak ben hepsini kolay toparlayıp calıştırmadım yani!!

çağlar522

Üye
tşk çalıştı cobry de..

evren7272

Üye
tşkrler

anilti

Üye
saol valla benimde işime yaradı lg kp500 cokie çalıstırdı ve görüntü bende güzel :D saol

souverain_35

Üye
desteklenmi dio

Robert&Kristen

Robert&Kristen

Üye
arkadaşlar bn indirirken internet hata veriyor

navti

navti

Üye
saol

bok32

Üye
yaw bunlar paranoma denen arkadaşın motion sensörlü oyunları ddeilmi hepsi aynı dün indirdim gerçi doru paranoma arkilerdende aldım bunlar bnm demişti...pardon kardeş

15097

15097

Üye
flubu neden hiçbir zaman çalışmıyor???

mustafa37821

mustafa37821

Üye
Emeğine Sağlık . . .

Üst Alt