samsung star wifi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karuslu2

karuslu2

Üye
    Konu Sahibi
samsung star wifi
bu model için pc studio linkini verebilirmisiniz arattırdım buldum ama hangi model için bilmiyorum ayrıca pc studio kullanmayı bilmioyorum oyunları falan sanırsam pc studio ile yüklüyoruz bunu anlatımını yapabilirmisiniz yada hazır anlatılmı bi link verebilirmisiniz

xxargunxx

xxargunxx

Üye
kutunun içinde vermişlerdir.. bende vardı bi ara

golge9

golge9

Üye
bncede

oakturka

Üye
bu model için pc studio linkini verebilirmisiniz arattırdım buldum ama hangi model için bilmiyorum ayrıca pc studio kullanmayı bilmioyorum oyunları falan sanırsam pc studio ile yüklüyoruz bunu anlatımını yapabilirmisiniz yada hazır anlatılmı bi link verebilirmisiniz

uye olursan link çıkıyor...

karuslu2

karuslu2

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkür ederim yardımlarınız için Allah izin verirse bu gün almayı düşünüyorum dün turkcell bayisine sordum 415 lira dedi hemde wifi lısı

SAINT1

SAINT1

Üye
wifi'siz alma zaten.
telefonu almadan pc studyo peşine düşmüşsün ama kutusunda çıkıyor zaten.Ayrıca oyunları ve diğer video,resim,pdf gibi dosyaları direk telefonu bilgisyara usb'den bağlayarak yükleyebilirsin pc stüdyo'ya bu gibi şeylerde pek gerek kalmıyor.Şimdiden hayırlı olsun diyeyim sana.

peace87

Üye
merhabalar.bende yaklaşık bir aydır s5233 wifi var.çok memnunum fakat sağ tarafındaki tuş kilidi tuşu şu anda çalışmıyorum.acaba ayarlarımı değişti bilmiyorum.aktif hale getirmenin bi yolu varmı?

SAINT1

SAINT1

Üye
Tuşu bir kaç saniye basılı tutman gerekiyor eğer bu şekilde de açılmıyorsa bence problem var demektir.

kumarbazjoker

kumarbazjoker

Üye
ya bişey soracağım yardımcı olursanız?:)ben çok mesaj atıyorum bi bozulma olabilir mi bi süre sonra ii kullanıyorum ama yinede sorayım dedim kapta falan taşıyorum ancak çok mesaj atıyorum ve düşürüyorum

alpay7541

alpay7541

Üye
otomotiğide var dı ama hatırlamıyorum

mehmetalibozlu

Üye
merhaba bende yeni star wifi aldım içinden çıkan cd yi bilgisayarıma yükedim windows 7 güvenlik uyarısı yaptı yazıımınızın imzası güvenli degil dedi bende olsun genede yükle deim olmaz dei şimdi b.ssayrıma kurdum ama telefonu takınca görmüyor bimem anlatabidimmi

antijen1988

Üye
ya şu wireles ayarları nasl yapıyo yardımcı olur msunuz??

e1b1

e1b1

Üye
wifi'siz alma zaten.
telefonu almadan pc studyo peşine düşmüşsün ama kutusunda çıkıyor zaten.Ayrıca oyunları ve diğer video,resim,pdf gibi dosyaları direk telefonu bilgisyara usb'den bağlayarak yükleyebilirsin pc stüdyo'ya bu gibi şeylerde pek gerek kalmıyor.Şimdiden hayırlı olsun diyeyim sana.

doğru..

rapimking

rapimking

Üye
ya bide benim telefonun sağ alt köşesinde beyaz ekrandayken bi ekranda siyahlık oluo ama bişi varsa gözüküo normalde gözükmüo renkli olduğunda servise vermem gerekirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt