Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Star Wifi Yardım...!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bryan_Fury
Üye
Konu Sahibi
Samsung Star Wifi Yardım...!
Arkadaşlar samsun star wifi telefon var bende ama bu telefon hangi video müzik ve resim uzantılarını destekler bilgi sahibi olan bi yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler...
Silinen Üye 776553
Kapalı Hesap
mgv,mp4(kalitesine göre) 640*480 tüm videolar
resim olarak Gif , jpg , bazı flash anımasyonlar
müzik olarak , mp3 mp4,amr,waw,
oyun sistemi olarak , java tüm oyunlar dokunmatık olmasada ile sanal klavye ile
iyi günler.
Bryan_Fury
Üye
Konu Sahibi
bende video izlerken hani netten faceden filan indiriyoruzya mesela videoyu mp4 olarak ama desteklenmiyor diyor ona ne çözüm bulcaz??
Silinen Üye 776553
Kapalı Hesap
bazı sitelerde çözünürlüğü iphoneyi sabit alarak veriyor yapcak bişi yok yanı
karabekir331
Üye
arkadaşlar bende star wifi varbuna uygun oyun arıyorum ama..mesela araba yarışında hani telefonu sağa çevirince sağa dönüyo sola çevirince sola dönüyo o tip oyun istiyorum bulabilirseniz çok sevinirim....
fkrtdry
Üye
konu haricinde yazdığım için kusura bakmayın arkadaşlar.ama konu açamadım.5233 wi-fi nete bağlanmıyor.ne yaptıysam olmadı.tarayıcı ekliyorum tarayıcı profildende seçiyorum.olmuyor.lütfen yardım
arkadaşlar bende star wifi varbuna uygun oyun arıyorum ama..mesela araba yarışında hani telefonu sağa çevirince sağa dönüyo sola çevirince sola dönüyo o tip oyun istiyorum bulabilirseniz çok sevinirim....
Bryan_Fury
Üye
Konu Sahibi
star wifi de sensör yok kardeş senin dedigin 5800 da
sego1
Üye
Bryan_Fury arkadaşım samsung star wi fide sensor var dikkat ettiysen sms yazarken yan çevirince klavye gelio ben birkaç sensörlü oyun yükledim labytrinth mi ne öle bişi fakat araba yarışı bulamadım