samsung star wifi TV izleme

Sponsorlu Bağlantılar

kral__53

Üye
    Konu Sahibi
samsung star wifi TV izleme
arkadaşlar samsung star larda tv eklentisi ekleyip iphone'lardaki gibi bulabilen varmı?

4atliam1

Üye
up pls cvp bilen varmı ?

maxi.trk

Üye
yok

mahron

mahron

Üye
+++++++++++++++++++++++

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
yok 3g li değil ki tel

alpay7541

alpay7541

Üye
İzlenebilir kardeşim rtsp://uzantılı her veri sağlayıcısıyla belirlenmiş videoyu izlersin.
3gp Film bile izlersin (hafıza kartın müsayitse)

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bu konuyu bilmiyorum ama starda 3g yok mobil tv izlenmez zaten cepte tv izleyecek çin malı bir tel alır

DarknessKaan

Üye
Samsung Star Wfi de Statik DNS ayarını değiştiriyorsun ilkini 8 8 8 8 diğerini 8 8 4 4 olarak ayarlıyıp wifi ile tv.sbp.com(Aynı zaman da seçdiğin wifinin VOD Ayarını da ayarlaman lazım onuda Ayarlar/Uygulama/Medya Oynatıcı/VOD Ayarı ordan bağlancağın Wifi yi seçiyorsun ) a girip Wap Versiyonu Seçiyorsun ordanda izliyorsun(Ama Bazı Kanalları Hepsini Değil)

navti

navti

Üye
onun yerine samssung star mobile tvyi öneririm :oke:

SaykoHakim

SaykoHakim

Üye

Arkadaşlar öncelikle merhaba, ilk konum SAMSUNG GT-S5233W 'de merak edilen bir konuyu paylaşacağım...
Maxicep.com - SAMSUN GT-S5233W YouTube'den Video İzlemek SaykoH. Farkıyla... Bedava internetiniz varsa yada wifi ile interneti temin ediyorsanız youtube'den video izlemek çok kolay;
Yapmanız Gerekenler;
1.Menü>Ayarlar>Uygulama ayarı>Medya oynatıcı>VOD ayarı Diyoruz ardından yeni bir profil oluşturuyoruz.
İsim ayarla:OPERA
Taşıyıcı türüSAMSUN GT-S5233W YouTubeden Video İzlemek SaykoH. Farkıyla...aket veri
Erişim Adı:OPERA
Kimlik denetim türü:Normal
Kullanıcı kimliği:vodafone
Parola:123456
Protokol:HTTP
Ana sayfa URL'si:Facebook Mobile
Proxy adresi:0.0.0.0:80
Gördüğünüz gibi gayet basit.Arkadaşlar bir beğenmeyi bir teşekkür etmeyi çok görmeyin gercekten kimseden almadan yaptığım ayarlardır.Bu konuda çok mağdur olduğundan bu ayarları yayınlıyorum...
Daha farklı soruları olan arkadaslar;
Facebook:Hakan Sayko Şen'iekleyerek sorulanlarını bildirebilirler..

• Beğen
Tepkiler: gtos

m.dere

Üye
selam arkadaşlar ben samsung b 6520 için tv izleme programı aradım fakat bulamadım yaaaaaaardım lütfeeeeen....:hmmm

onurgunay35

onurgunay35

Üye
web.spb.tv gibi bi site olcaktı ordan izlenebiliyor ama siteyi tam hatırlamıyorum web.spb.tv veya wap.spb.tv fln denerseniz bulursunuz.

sercan9992

sercan9992

Üye
bolt browserdan tüm video sitelerindeki videolar seyredilebiliyor mu?

m.caglayan

m.caglayan

Üye
tv.spb.com/web adresinden izleyebilirsin fazla Türkçe kanal yok ama hiç olmazsa vakit geçirirsin :D

15097

15097

Üye
Konuyu hortlatmanizdaki amac ne anlamiyorum???

Üst Alt