Samsung star wifi telefonumda virüs sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erhanbaran

erhanbaran

Üye
    Konu Sahibi
Samsung star wifi telefonumda virüs sorunu
Arkadaşlar nerden bulaştı bilmiyorum ama virüs bilgisayarımdada görünüyor.SSCVIIHOS.EXE diye bi dosya system32 nin içinde.Telefonumada girdi.Her klasör içinde o klasör adında bir exe dosyası açıyor.Misal music klasöründe music.exe adında;siliyorum tekrar çıkıyor.Bi çaresi varmıdır?Bilgisayara format atıcam ama telefonu soktuğumda yeniden bulaşıcak.Sizce ne yapmam gerrekir?Garanti kapsamına girmez değil mi?

Kefelon

Üye
kardeş bilgisayarında yüklü olan antivirüs de genellikle taşınabilir aygıtları tara adında bi bölüm var telefonu pcye tak onu çalıştır eğer antivirüsün iyi antivirüsse içini taramakla bırakmıyo bide kendinden koruma virüsü bırakıyor telefonun içine yani iyi huylu virüs hangi antivirüsü önerirsin dersende avastın son sürümü bu iş için uygundur umarım yardımcı olabilmişimdir.....

erhanbaran

erhanbaran

Üye
    Konu Sahibi
Nod32 var o buluyor takar takmaz ama silemiyor,Söylediğin gibi avast ı deniyim bi.Saolsın.Çok sinir bişey bişeyde yapmıyor ama ne bilim huylanıyo insan.Bi telefoncuya götüreyim diorum ama huylanıyorum parçasını falan alır telefonun

buketcik

buketcik

Üye
bende yeni üye oldum foruma

erhanbaran

erhanbaran

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun da yanlış başlık arkadaşım: )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt