samsung star wi-fi dokunmatik çalışmışmıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murataraz

Üye
    Konu Sahibi
samsung star wi-fi dokunmatik çalışmışmıyor!
samsung star wifi model telefonumun dokunmatiği çalışmıyor.sadece alttaki tuşlarla arama yapabiliyorum ama dokunmatikle ilgili hiç birşeyi kullanamıyorum.biraz sitede dolaştım format diyorlar. format atma durumunda mesajlar falan siliniyor mu?yada başka bir öneriniz var mı? şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Paranoya

Paranoya

Üye
Firmware yükle .

murataraz

Üye
    Konu Sahibi
sorunu çözecek mi peki?dokunmatik tekrar çalışır yada mesajlar yerliyerinde kalır mı.biraz açarmısın

davutcankrks5

Üye
hayr ya mesajları napcaksın birader servise götürsen bile siilinir firmware atarsan herşey silinir dahili hafızadaki atcaksan hafıza kartını çıkar

monsmons

monsmons

Üye
koca telefonun dokunmatiği çalışmıyor mesajları düşünüyorsun servise götürmeni öneririm.

RedColt

RedColt

Üye
koca telefonun dokunmatiği çalışmıyor mesajları düşünüyorsun servise götürmeni öneririm.

:oke: Bencede kendin uğraşma garantis ivar sa garantisini düşürebilirsin. Servise götür güvenebilceğin para koparmaya çalışmayacak ... Onlar ayarlar

rapimking

rapimking

Üye
ya bide benim telefonun sağ alt köşesinde beyaz ekrandayken bi ekranda siyahlık oluo ama bişi varsa gözüküo normalde gözükmüo renkli olduğunda servise vermem gerekirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt