Samsung Star Wi-fi Alıcam Arkadaşlar Görüşleriniz Neler?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OnlineMaxi

OnlineMaxi

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star Wi-fi Alıcam Arkadaşlar Görüşleriniz Neler?
Arkadaşlar Konu Açık Samsung Star Wi-fi Alıcam Görüşlerinize Göre Değerlendiricem lütfen yorumlarınızı esirgemeyein...

Sky4nGeL

Sky4nGeL

Üye
Samsung wifi nin çeşitli karlı yanları ve - leri var mesela
Samsung wifi nin en kötü yanı sadece java tabanlı uygulama desteklemesi ve video formatlarının cok kısıtlı olması ayrıca video düzenleyicisinin olmaması ..
+ yanları renk kalitesi cok yüksek geniş kamerası gercekten net . Html tarayıcısı güzel . menü tasarım ve masaüstü güzel. yani görsellik istiyorsan samsung w alcaksın
ama sen ben program oyun falan oynarım diyorsan
Nokia 5800 dan şaşma

ForGer

ForGer

Üye
Bence de nokiadan şaşma ben 1 hafta önce starw yi satıp 5800 aldım star ile hiç bir istediğini yapamaassın

volkan23

Üye
Ben 329 tl ye alalı 1 hafta oldu hızı, ekranı , wifi si mükemmel .. Java dokunmatik oyunları ve kamerasıda çok hoş standart kamera ile çekim yapmayın bir sürü çekim tercihi var. Dokunmatiği 5800 dan çok çok hızlı ve menüler arası donma yok..El yazısı tanıma özelliği akıllı kilit açma (Parmakla L çiziyorum kilit açılıyor.) Kalemi var ama hala ihtiyaç duymadım.Alarm ekleme ile 6 tane alarm ekledim.eksi tarafları 3g ve gps artı virüslere karşı çok sağlam .. Makinanın canına okudum ortalama 7 saat görüşme, bluetothla resim atma 35 tane oyun yükledim ve oyunları 3 er dakka oynadım buna rağmen şarjı 3 gün gtti..Kesinlikle tavsiye ederim..

descrinable

Üye
bencede arkadas cok iyi anlaytmıs samsıung u ama paran varsa i phone al

OnlineMaxi

OnlineMaxi

Üye
    Konu Sahibi
Saolun Yorumlar İçin Arkadaşlar

Samsung GT-5233

Üye
Kesinlikle almalısın Wi-Fi özelliği çok işine yarayacak ayrıca çözünürlüğü çok yüksek kalemide mevcut ben şuan kullanıyorum ve çok memnunum..

Kamil93

Üye
Şu anda bu telefonu kullanıyorum ve telefonda eksi bi özellik göremedim.

Telefon Java uygulamalarında multitaskingi(çoklu uygulama çalıştırma) destekliyor. Çok güzel videolar izlenebiliyor. Kamera kalitesi iyi. 3G yok ama Wireless olduğu için 3G'yi önemsemiyorum. Java uygulamalarında belirli bir hafıza limiti yok. Telefon kullanımı çok rahat. Mesaj esnasında yatay çevirirken klavye oluyor , dikey çevirirkende keypad pozisyonuna geliyor.

SAINT1

SAINT1

Üye
Benim sana tavsiyem kısa ve öz iPhone alamıyorsan samsung star wi-fi al. Bu kadar.

ogul8

ogul8

Üye
fantatik derecede güzel star wifi

--------------- Ekleme ---------------

ama senin seçimin

kivana

kivana

Üye
Bence de nokiadan şaşma ben 1 hafta önce starw yi satıp 5800 aldım star ile hiç bir istediğini yapamaassın

benim yakınımda da 5800 var ...symbiana sahip bi telefon olabilir ama star kadar da şık değil ... sonuçta hangi telefonu alırsan al illaki bi yönden kısıtlanacaksın fakat karizma istersen star ,5800 a bin basar

djtiki

Üye
bak arkadaşım ben samsung 5233 w kullanıcısıyım eger istedigin herşeyi bulamıcaksak tavsıye etmem ama nokıanın bir cok tlfnundan baya iyi tek sorunu flas bu telefonun wifi aracılıgıyla vıdeo ızleyemıyosun sadece bolt prog. izliyosun oda cok dandik küçük ekran.ama tavsıye ederı gusel tlfn...

baranas

Üye
bencede hiç kaçırma bu telefonu bana göre tekbi sorunu var oda ekranının çabuk çizilebilmesi ama onuda bi celatın kağıtla hallediyosun zaten:):)

OğuzcanAbi

Üye
bize hayırlı olsun demek düşer bundan sonra ne alırsan al

asminnnx

asminnnx

Üye
Bence cok güzel kiii :D
gercekten süper :D
interneti hızlı resim kalitesi süper bazen müzik çalarda yawaşlayabiliyo :D
All tatlım al güzel telefon :D

berkay7193

Üye
aynı anda msne facebooka youtube a gırıyorum bunları muzık acıkken yapabılıyorum gercı telefon bıraz kasıyor ama olsun mukemmel bısey.wifiyi bazı telefonlara sus olarak koyuyorlar ama bundakı gercekden kullanıslı:)

gky05

gky05

Üye
internete girmeyi ve bol bol mesaj yazmayı seviyorsan tam sana göre bir cihaz oyunları gayet güzel kamerası güzel sensör ü güzel daha ne diyim

sprrw

Üye
arkadaşlar sorumun yeri burası değil ama sormak istedim. samsung star s5233 'ü yeni alanlardanım. Ya bi sorun var ya da ben çözemedim. telefon ile konuşurken menüye giremiyorum sağdaki kilit tuşuna da basıyorum ama yinede çözemedim gitti. yardımcı olursanız sevinirim.

sessiz_cocuk

Üye
mm güzel bi soru ben konuşurken menuye girmeyi hiç denemedim tuşları falan kullandım ama :) girilmiyo herhalde

murat2414

Üye
bende almayı düşünüyordun samsung star wifi olumlu yorumları okuyunca isteğim bir kat daha arttı ben 10 senedir nokia kullanıcısıyım profilimdeki phlips yazdığına bakmayın o geçici olarak kullandığım bir telefondu. samsung hiç kullanmadım ama size soracağım soru şu nokia pcye bağlatığımda herşey yapılabiliyor rehberi mesajları filan kontrol edebiliyorum istediğim program oyun atabiliyorum (javada olsa olur) sürümünü güncelleyebiliyorum bunları samsungdada yapabilirmiyim, birde daha düne kadar 2. el 350 tlye wifili telefon bulunmazken bunun sıfırı 350 tl özellikleride beya iyi inş alanada alacaklarada hayırlı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt