arkadaşlar SAMSUNG STAR TV S5233T modelini almayı düşünüyorum. Sizce kullanışlı bir telefon mu artı ve eksilerini yazarmısınız lütfen! ileride aldığıma pişman olmuyayım

Fiyatı ise 325 tl
Arkadaşlar Samsung S5233T yani StarTV TV'nu için alınabilir,çünkü TV çok net çekiyor.Ama radyo için yine kulaklık istiyor ve radyodan kayıt yapmıyor.Ve birkaç arkadaşımdada duydum;telefonda mesaj yığılmaları oluyor.Bazı mesajlar defalarca gelirken birkaç tane mesaj hiç gelmiyor veya çok sonra geliyor.Bu gariplik servistede giderilemedi.Bu yüzden Simkart bile değiştirdim TL'ye...
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar SAMSUNG STAR TV S5233T modelini almayı düşünüyorum. Sizce kullanışlı bir telefon mu artı ve eksilerini yazarmısınız lütfen! ileride aldığıma pişman olmuyayım

Fiyatı ise 325 tl
Mesajlaşman fazle ise telefonda gariplikler oluyor hocam.
Ama dokunmatik çok güzel,Ekran çok iyi,Kamera gündüz çekimde fotoğraf makinesi gibi.Sahte araması var,İmdat mesajı var,Çalınmada ihbar özelliği var,İstediğin uygulamayı şifreleyebiliyorsun,mesela mesajları kendin şifre koyabiliyorsun,arama kaydını şifreleyebiliyorsun.
Birde elyazısı ile mesaj yazmak çok zevkli...
Hatta bir harf ataması yapıyorsun;mesela "M" yazınca mesajlar açılıyor."A" yazınca aramalar..Bunları sen atıyorsun..
Ve mükemmel bir TV...ama şarj cihazın yanında olsun...TV haklı olarak şarjı yiyor.
Ama mesaj yığılmasını birkaç kişide duydum,kendi telefonumda yaşadım...