Samsung Star Sorular

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

antiquee

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star Sorular
Samsung star hakkında bir kaç sorum var. Samsung starda bir yerlerde gizli uygulama var mı ? Mesela müzik arama programı gibi bir şey yüklemeye çalışmıştım zaten yüklü demişti telefonun kendisinden. yüklüyor tekrar ama sonra bakıyorum ne uygulamalarda ne başka bir yerde var. Başka gizli uygulamalar var mıdır nerden bulabilirim ?

Ve telefonun şarjı biterken sürekli düşük pil diye uyarmak zorunda mı. Ve düşük pil diyince hiçbir şey açamıyacak mıyım ? Ne şarkı ne uygulama çok kötü bir durum bu.

Son bir şey de dosyalara her girdiğimde tek tek mi gösteriyor ? Her girdiğimde diğer görünümü seçmek zorunda mıyım ?

15097

15097

Üye
hayir.hayir.evet.

antiquee

Üye
    Konu Sahibi
Tamam.Aferin.Helalsana.

antiquee

Üye
    Konu Sahibi
Bir de star ın kendi browserında bir sayfayı yeni sekmede açamaz mıyız ? yeni pencerede aç seçeneği çıkıyor ama o da normal direk açıyor.

antiquee

Üye
    Konu Sahibi
Cevap verebilecek yok mu ?

15097

15097

Üye
Terbiyeni takin kimse seni takmamis cevap yazmamis, ben sana cevap yaziyorum, sen dalga geciyorsun. Cok saygisiz ve terbiyesiz birisin!

antiquee

Üye
    Konu Sahibi
Ne güzel de cevap vermişsin. Kusura bakma ama mesajında çok büyük bir hava var.

15097

15097

Üye
o sırada bilgisayardan girmiyordum foruma telefondan giriyordum.sana yardımcı olmak istedim ve kısa cevap yazdım.ayrıca seninkine ne demeli?

antiquee

Üye
    Konu Sahibi
Öyleyse kusura bakma.

-Emre

-Emre

Üye
opera mini kullan ama forumda bu tür şeyler için lütfen kavga etmeyelim.

• Beğen
Tepkiler: antiquee
-Emre

-Emre

Üye
olsun ya önemli olan kavganın bitmesi :D

antiquee

Üye
    Konu Sahibi
Peki o dediğim uygulamalar ne olucak ? Yüklüyorum ama hiçbir yerde bulamıyorum :S

Bir de acaba kameranın ayarlarını mı bozdum çünkü çok kötü çekiyor. Kamera ayarları var mıdır ?

-Emre

-Emre

Üye
kameranın çözünürlük bide kalite ayarı war kamerada sçnkde fln grürsün.

Paranoya

Paranoya

Üye
gizli uygulamalar hakkında bilgim yok.
şarz konusuna gelince bu sorunu aştık ; şarzın kritik seviyedede olsa oyun oyna müzik dinle fotoğraf çek.
dosya görünümüne gelince evet her seferinde seçmek zorundasın .

antiquee

Üye
    Konu Sahibi
nasıl aştınız ? ben aşamadım :D

Bir de benim star kasıyor ya gerçekten hele ki internette dolaşamıyorum :S Firmware den kaynaklanan bir şey midir opera dan mı yoksa starın genel sorunu mu

antiquee

Üye
    Konu Sahibi
Malesef wifi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt