Samsung star silikon kılıf ekran koruyucu ve kalem arıyororum istanbuldan ....

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Samsung star silikon kılıf ekran koruyucu ve kalem arıyororum istanbuldan ....
samsung star dokunmatik olduğu için güzel korunması lazım ekranı bilindiği gibi çizilince dokunmatik hassaslığı azalıyor hatta bozulabiliyor bide sakaar biri olduğum için telefon çok düşüyor onun içinde silikon kılıf istiyorum .... bide kalem istanbuldan satan varsa irtibata geçelim : emrefenerli@windowslive.com

hande@@

Üye
ona uygun kılıfı LG mağazalarında bulabilirsin.ancak kılıf üzerindeyken işlem yapabileceğin bi kılıf diil.kalem yerine de pena tavsiye edebilirim arkadaşım.hem daha ekonomik hem de kolay taşınabilir

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
pena nasıl bişi ben onu ilk defa duydum....

hande@@

Üye
bu adreste gördüğün mavi şey

--------------- Ekleme ---------------

bu adreste gördüğün mavi şey

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
sende geç dalganı ..

neyse öğrenmiş olduk artık ...

evet aslında pena kalemden daha kullanışlıya benziyor..

hande@@

Üye
ya dalga gecmedim yanlıs anlama hemen

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
peki öyle olsun bakalım

kardeşim bn bugün aldım gittigidyor dan samsung stara ekran koruyucu ve kılıf

taner505

Üye

benim bildiğin pena gitar çalmak için kullanılır

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
valla bende öyle biliyodum ama aldım işte hemde 2 tane birden dedim almışken gitarada alıyım bitane

ya beyler bizim burda silikon kılıf beya 5 tl bide kahveregi sert var oda 5 tl bayrampaşa murat mah. kosova cad. sinde bi dükkanda var ben netten aldım 10 tl ye kazık yedim bide aynalı ekran koruyucu aldım tavsiye etmiyorum kötü gösteriyor telefonu

ekran koruyucu almak istiyosan desenlileri var burdan bak telfonunun modeline Site vermek yasak değildir heralde

Samsung star kılıfı beşiktaşda telefoncularda var. hatta starbucks sırasında bir seyyar satıcı da var kılıf satan hep orada oluyor çok güzel kılıflar var renkli silikonlar,kapaklı deri kılıflar taşlı kılıflar falan ben hep oradan alıyorum. ayrıca gittigidiyor sitesinde arama butonuna samsung star kılıf yazarssan birsürü kılıf var ekran koruyucusu kalem de var . ekran koruyucusu o şeffaf şeyi ve kalemide oradan almıştım

Gamze_e

Üye
yha arkadaslar bnm telefonumun rengı pembe bnm o metal yerlerınn kabukları hep attı grı renk ypmak ıstıyorum acaba komple degıstırıyolarmı lutfn yardımcı olun yha acıl bı durum (samsung star)

arkadaslar bnm telefonn rengı pembe ama kabını grı ypmak ıstıyorum komple degıstırıyolarmı(samsung star)