samsung Star S5233 mu samsung D900i mi?

Furkan96

Üye
    Konu Sahibi

neden? Star Neden=?d900

Tepkiler: ULTIMATE93
arakasım şakamı yapıyosun tabiki
samsung Star S5233

tabiki star da star alıcağına 3G lisini yani preston al daha iyi.

Salihyet

Üye
d900den daha iyi bir tercih star

s5233 çok iyi bence düşünme bile.gerçi ben almadım ama sor nie almadın dieçünkü dokunmatik kullanamıyorum iphone da olsa yok arkadaş

Furkan96

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler, ama karar verdim n95 aLacam

moryel2

Üye
tabikide hiç şüphesiz starr

eQooo

Üye
star tbikide...3 g çıktı...100 lira daha koy 3 gli dokunmöatik samsunglar var onu al...zaten şuan starın ucuz olmasının sebebi 3 g olmaması...

cep__ci

Üye
Arkadaşlar hala karar veremeyenler varsa, s5233 ün eksiklerini çeşitli forumlardan bulup topladım... umarım faydalı olur...

özellikle s5233 konularında bunu paylaşmaya çalışıyorum... gerçekten ürün almadan bu eksikleri bilmekte fayda var....

mojoR1

Üye
aynen tartışması bıle olmaz STAR tabiki ben cok memnunum

ayaz.87

Üye
star tabi ki şu an kullandığım telefon diğerlerini elime aldığımda bi tuhaf geliyor

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
sonuna kadar d900i nedenı: kamerasının cok net olması daha bırcok ozellık

gerçekten saçma bir soru olmuş d900i ile starı kıyaslıyosan artık söyliyecek bir şey bulamıyorum

neoorog

Üye
Kardeşimde ve yiğenimde D900i var, ben de s5233a var. İkisi de benim telefona hasta.

kwnchh

Üye
Samsung Star s5233 ile D 900i arasında karar veremeyip soruyorsun ve sonrasında Nokia N95 diyorsun o da güzel

ama karar vermeden evvel cihazdan beklentilerini göz önünde tut ve karşılaştır derim..

Symbian işletim sistemi olması avantajıyla N95 ağır basacak gibi dursa da Samsung Star wi-fi bu farkı bir çok artısıyla yok saydırabilir,bir karşılaştır sen bence cihazları..