harun_x Üye Programları yükledim arkadaşım ama gitar programında ses yok ve media player da dosyaları görüyor ama oynatmıyor
Programları yükledim arkadaşım ama gitar programında ses yok ve media player da dosyaları görüyor ama oynatmıyor
54k4ry4 Üye demekki neymişş program samsung a göre deyilmiş bendede anyı sorun var ses çıkmıyoo.silin gitsin
geyikkk Üye hocam benımde star wifi den bu programların olması mümkün mü bide bu programları telefona nasıl yüklüycez hiç bilmıorumda:S
hocam benımde star wifi den bu programların olması mümkün mü bide bu programları telefona nasıl yüklüycez hiç bilmıorumda:S
Paranoya Üye Konu Sahibi usb kabloyla telefonu bilgisayara bağla sonra oyunu telefona at sonra çıkar kabloyu oyunu telefonunun neresine attıysan oraya gir oyunun dosyasına tıkla yükleniyo zaten o sonra oyunlara gir ve oyna ..
usb kabloyla telefonu bilgisayara bağla sonra oyunu telefona at sonra çıkar kabloyu oyunu telefonunun neresine attıysan oraya gir oyunun dosyasına tıkla yükleniyo zaten o sonra oyunlara gir ve oyna ..
silver021 Üye zaten senin paylaştığın dosyaları hayatta yüklemem emrefener10 (: biriside bi defa çıkıp bunlar çalıştı diyemedi. millet cebini mahvedicek senin bu prolar onlara zarar vermekten başka bi boka yaramıyo
zaten senin paylaştığın dosyaları hayatta yüklemem emrefener10 (: biriside bi defa çıkıp bunlar çalıştı diyemedi. millet cebini mahvedicek senin bu prolar onlara zarar vermekten başka bi boka yaramıyo
Paranoya Üye Konu Sahibi bana kanıtla deki snn verdiğin programlar milletin telefonunu bozdu bana öyle birisi göster bidaha ne maxicepe girerim nede paylaşım yaparım tmmmı ?
bana kanıtla deki snn verdiğin programlar milletin telefonunu bozdu bana öyle birisi göster bidaha ne maxicepe girerim nede paylaşım yaparım tmmmı ?
manteko321 Üye kardeş ben telefonda böle şeyleri araştırıyom bi gitar çalmayı buldum bende samsung jet var gitarı yükledim ama nie ses yok
kardeş ben telefonda böle şeyleri araştırıyom bi gitar çalmayı buldum bende samsung jet var gitarı yükledim ama nie ses yok
Paranoya Üye Konu Sahibi manteko321' Alıntı: kardeş ben telefonda böle şeyleri araştırıyom bi gitar çalmayı buldum bende samsung jet var gitarı yükledim ama nie ses yok Genişletmek için tıkla ... konudada yazmıştım ben sesi çıkmıyormuş diye boşuna bana kızma .
manteko321' Alıntı: kardeş ben telefonda böle şeyleri araştırıyom bi gitar çalmayı buldum bende samsung jet var gitarı yükledim ama nie ses yok Genişletmek için tıkla ... konudada yazmıştım ben sesi çıkmıyormuş diye boşuna bana kızma .