blaster_07 Üye dosyaları rardan çıkarırken crc hatası yanlış parola hatası alıyorum yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler
dosyaları rardan çıkarırken crc hatası yanlış parola hatası alıyorum yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler
One907 Üye Konu Sahibi blaster_07' Alıntı: dosyaları rardan çıkarırken crc hatası yanlış parola hatası alıyorum yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Dostum parola www.maxicep.com yanlış girme fazladan boşluk karakteri girsen bile yanlış olur..
blaster_07' Alıntı: dosyaları rardan çıkarırken crc hatası yanlış parola hatası alıyorum yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Dostum parola www.maxicep.com yanlış girme fazladan boşluk karakteri girsen bile yanlış olur..
okidokimike Üye Çok teşekkürler.benim arkadaşımın telefonunda zippo uygulaması falan var hep özeniyorum.Star içinde bulabilirmiyiz o uygulamalardan ?
Çok teşekkürler.benim arkadaşımın telefonunda zippo uygulaması falan var hep özeniyorum.Star içinde bulabilirmiyiz o uygulamalardan ?