Samsung Star oyunlardaki donukluk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

demo96

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star oyunlardaki donukluk
Arkadaşlar Samsung GT-S5233A kullanıyorum.Şu an telefonda 12-13 tane oyun var.Bu oyunların bazılarını oynarken oyun çok donuk çalışıyor.Kasıyor gibi ama tam kasma da değil.Genellikle landscape oyunlarda oluyor bu.Bunun nedeni nedir? Bir çaresi var mı?

atacan95

Üye
aynen bendede s5233w var bndede donmalar oluyo

monsmons

monsmons

Üye
sanırım oyunların birebir samsung star için olmamasından yada zaten telefonun oyunlarda filan hızlı bir telefon olmamasından kaynaklanıyor s5233w modelini kullanıyorum bazen menüye girerkende kasılma oluyor. fiyat performans anca bu kadar yani.

calix meus

Üye
masaüstündeki widgetler ne kadar fazla olursa menüde o kadar kasmaya başlıyor ve oyunlardaki kasmalar ise daha çok hafızanın fazla kullanılmasından kaynaklanıyor sanırım. masa üstündeki widgetleri solda açılan sekmeye koyduğumda menünün hızlandığını gördüm. hafıza kartı ve telefon hafızasını biraz temizledim ve birden kasmaya başlayan oyunlar normal bir şekilde oynandığını gördüm. belki sadece tesadüftür bunlar. bir deneyin derim. deneyen arkadaşlar da aldıkları sonuçları paylaşırlarsa daha yararlı olur.

• Beğen
Tepkiler: earendurr

sefahoray

Üye
bnce de bıre bır samsung star için degil. Yoksa her oyun donardı ama bende bazı oyunlar donuyor

enex_enes

enex_enes

Üye
bende de donma oluyor kasma gibi

Pianist07

Pianist07

Üye
Arkadaşlar benim telefonumda hiç donukluk olmuyor, telefonun ilk verdikleriyle beraber 21 tane oyun/uygulama var ama hiç kasmıyor. Sorun çıkarmıyor. Bu arada telefonum samsung s5233w

ding_zong

ding_zong

Üye
bedede oluyordu yeşil tuşabas büt şeyleri sil çağrı yöneticisine bas veri sayacı na bas sıfırla laya bas hiç şifre girmediysen 0000 dır girdiysen onu gir sıfırla bunu yaptığın zaman hızlanacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt