Samsung Star Önemli Sorun..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rapocal87

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star Önemli Sorun..
Arkadaşlar Bende Samsung S5233W var. ben bu telefona bada firmware yükledim samsung wave 252 firmware. neyse multiloader yüklerken hata verdi. şuanda ne telefon açılıyor. ne şarj oluyor. nede şarj+açma kapama+kamera tuşuna basnca download yazısı çkyor. pcde tanmyor. eski firmwareye dönemyorum. napmam lazım .s

rapocal87

Üye
    Konu Sahibi
birinizde yardım edin yav .s

alemci_09

alemci_09

Üye
Kardesim yapman gereken frimware yuklemek once p.c de kies varsa galdir tekrardan kur mutlaka olur

rapocal87

Üye
    Konu Sahibi
hocam bu kies değil samsung pc studio tanıyoda. şimdi olay şu. işletim sistemi java normalde ben bada firmware yüklemeye çalştm hata verdi. normalde tel kapalyken pc tanımaz. tanıması için ses ksma + açma kapama + kamera tuşuna basınca download yazısı çkyo ve teli tanyo. ama şimdi ne tel açılıyo ne yazı çkyo telefon ölü gibi şuan hiçbşey yaplmyo. şarj dahi olmyor.

alemci_09

alemci_09

Üye
Hocam telefondan pek anlamam ama bataryayı sok açma tusuna baslı tut biraz sonra bataryayı tak direk dawland moduna almaya calış

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/symbian-destek/yanlis-yazilim-yukleyip-telefonu-acilmayanlar-buraya-26-342306.html Bide buraya bak

rapocal87

Üye
    Konu Sahibi
denedim hocam herşeyi aynı :S

alemci_09

alemci_09

Üye
Valla kardesım bende pek anlamiyom ordan burdan gordugum kadarıyla iste anlasam daha fazla yardımcı olmak isterim

- - - Eklendi - - -

Valla kardesım bende pek anlamiyom ordan burdan gordugum kadarıyla iste anlasam daha fazla yardımcı olmak isterim

rapocal87

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeş eyvallah yinede :) yokmu bilen çözümü

rapocal87

Üye
    Konu Sahibi
yokmu yardım eden ya. kaldım telefonsuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt