Telefon Tavsiyesi Samsung Star mı yoksa Nokia 5230 xm mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enes37dlsz

enes37dlsz

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star mı yoksa Nokia 5230 xm mi?
:aha:Arkadaşlar yeni telefon alacamda:aha:Bu iki telefon arasında kaldım:aha:Sizce Samsung Star mı yoksa Nokia 5230 express music mi alayım:aha:Telefonu kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi:aha:

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
biraz daha para ver 5800 al herşey var onda stara bulaşma derim

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
tabiki 5230 fiatları arasında pek fark yok ama 5230da starda olmayan 3g,gps ve symbian işletim sistemi var :oke: bende bugün bi tane sipariş ettim

haltie

haltie

Üye
tabiki 5230 fiatları arasında pek fark yok ama 5230da starda olmayan 3g,gps ve symbian işletim sistemi var :oke: bende bugün bi tane sipariş ettim

:oke:

işletim sistemini göz önünde bulundur bencede

M3L!H

M3L!H

Üye
5230 al.

enes37dlsz

enes37dlsz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar saolun büyük ihtimalle 5230 alacam.Birkaç kişi daha bilgi verebilir mi?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bence üstüne braz daha koy 5800 al

enes37dlsz

enes37dlsz

Üye
    Konu Sahibi
Daha fazla para koyamam . zaten 5800 da olup 5230 da olmayan özelliklere çok ihtiyacım yok.

umut111907

Üye
s5233 star! işletim sistemi, menü arayüzü, multimedya özellikleri süoper. bi tek 3g yok. hem 5800'dan cok daha ucuz. 5230'un kamerası telefona göre sönük kalıo...

EFECEL

EFECEL

Üye
hangi işletim sisteminden bahsediyosun :D :D :D :D

asur33

Üye
arkadaşım ben ilk önce çin malı telefon almay düşünüyordum fakat ailemle araştırdıktan snra senin gini 5230 yoksa samsung star diye düşündüm fakat benim amcamın starı vardı ve kuzendede 5230 star kamerasında 3.2 megapiksel yazmasına karşın 5230dada 2 megapiksel yazıyordu fakat aynı resmi çektiğimizde 5230 da daha güzel çıkt ben 5230 aldım ve gayet menmunum bana sorarsan bu ülkeye samsung yoktu nokia 3310 vardı ve gayet güzeldi bana göre nokiaadan şaşmaz nokianın heryerde teknik servisi var git bana gven nokia 5230 al derm

futbol123

futbol123

Üye
nokia 5230 harika bir telefon fiyatıda ucuz 299tl ye satıyorlar

enes37dlsz

enes37dlsz

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sipariş verdim. telefon yarın gelecek.bakalım nasıl. telefonu kullanınca görüşlerimi belirtirim buraya yeni alacak olan arkadaşlar da faydalanır.

enes37dlsz

enes37dlsz

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonu aldım gerçekten çok güzel herkese tavsiye ederim

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
telefonun tek kotü yanı sesi düşük samsung starın sesi daha yüksek belki yeni bir güncellemeyle ses artışı olabilir 5230 da :)

ilbars95

ilbars95

Üye
tabikide 5230 bunu kıyaslaman bile çok yanlış :D:D bende aldım

dinceril

dinceril

Üye
5230 kardeş en azından nokia kalitesni bi dene derim

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
nokia biraz önde bence nokia al.

OoRockyoO

OoRockyoO

Üye
IKıSınIDe KULlanıyoruM Tel FazLA Bir Sey BekLemİyorSan SamSUng Wifi Al BEkLiyoruM DiyorSan 5800 FakaT Wifi KulalLık Müzİk ZevKiyle 5800 YarıSaMAz :)

b3rk4y97

b3rk4y97

Üye
Arkadaşım ben de ikisinin arasında kalmıştım ama ailemden ve bazı arkadaşlarımdan samsung kalitesiz olduğunu duydum biraz daha araştırdım ve bende 5230 almaya karar verdim 3 hafta sonra alıcam şu yorumlara baktıkça daha çok sabırsızlanıyorum gerçekten çok güzel bir telefon olduğuna inanıyorum :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt