samsung star mesajlar gec geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zkry2

Üye
    Konu Sahibi
samsung star mesajlar gec geliyor!
konuyu doğru yere mi açtm bilmiyorum...arkadaşlar bana yarım saat 1 saat önce atılan mesajlar yeni geliyor..sorun hatta da değil nokia ya takdığım zaman normal oluyo ama star da her zamn değil ama her gün muhakkak yapıyor.başka bu sıkıntıyı yaşayan varmı??? ve ya çözüm bilen varmı.teşekkürler

erdemanil06

erdemanil06

Üye
format atmayı dene

gölgee_65

gölgee_65

Üye
benim de samsung jet var aynı sorunu yaşıyorum.
arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim

zkry2

Üye
    Konu Sahibi
format nasıl atılıyor :) olmazsa başka bir çözüm varmı yoksa telefonu değiştirmek mi gerekiyo :)

feelmypower

Üye
telefonu aç kapa yapınca gelmeyen mesajlarda geliyor. o sorun bendede var format atmak çözüm değil denedim. yazilim bile değiştirdim. operatörden kaynaklı olduğunu sanmıyorum.

by-pass

Üye
Hortlatmak zorunda kaldım ama aynı sorunu ben yaşıyorum şuan hattanmı telefondan mı bılen varsa cevaplasın yoksa telefonu kırıp atıcam

mystery_senol

Üye
Arkadaslar bendede aynı sorun var hattım avea s8000 e takınca mesajlar çok geç geliyor neden olabilir ???

mystiery_

mystiery_

Üye
ayni sorunu bende yasiyorum.mesajlarim gec gidiyor gec geliyor geldiginde ayni mesaj birden cok geliyor. telefonum i8160 anlasilan samsungun tum telefonlarinin genel bir sorunu bu. nokiada hic boyle bir sorun yasamamistim. go sms pro uygulamasini kullansamda fayda etmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt