Samsung Star İphone Tema

Arkadaşın emeğini boşa götürmek istemem ama benim gördüğüm kadarıyla garantili bir iş değil benim gibi babası almış ve birşey olmasından korkan arkadaşlarımızın yapmamasını tercih ederim ama arkadaşın konusunu kötülemiyorum sadece bir bilgi verdim.
Ayrıca Emeğine sağlık kardeş ama üstte de yazdığım gibi ben karışmıyacam

Tepkiler: _artiss_
yha arkadaşım benim tel s5233w yüklesem bişi olurmu

okan_038

Üye
Bence kimse riske girmesin, yukarda bir arkadaşımızın dediği gibi hele de telefon annesi babası tarafından alınmış veya telefon bozulursa (ki büyük ihtimal garanti dışı kalır, para verip yeniden yazılım yüklettirmeniz gerekir) tekrar yaptıramayacak kişiler denemesin. Benim telefon yurtdışından hediye geldi, zaten garantisi yok, bozulursa hiç canım yanmaz ama ben bile kalkışmıyorum nede olsa en güzeli orjinal halidir. Zaten neden herkes samsung telefonda apple i-phone teması kullanmak istiyor anlamıyorum, orası ayrı bir konu. Tema o kadar da iğrenç değil ben menu arkaplanını değiştirdim cillop gibi oldu, en güzel temadan iyi benim için...

arkadaşım teldeki uygulamalarda gider mi? birde ben bu aşamalardan son dan 1 öncekine kadar yapıyorum ondan sonrası olmuyor neden?

delamar

Üye
ya şuna biri cevap wersin garantiyi bozarmı bozmazmı

--------------- Ekleme ---------------

banada aynısı oldu yardım lütfen

--------------- Ekleme ---------------

açılıyo samsung iphone yızısı çıkıyo çubuk yarıda takılıyo acil ardımm

bu temayı yukleyınce samsung kendı temaları sılınıyo mu bırader yanı o temeların yerıne mı gecıyo yoksa onlarıda uyguluyabılıyomuyuz?

Carus55

Üye
1 Aydir Uğrasiyorum Sounda Yaptım Ama Şimdide Yazilar Okunmuyor harflerin yerinde hep kare var

asimozan

Üye
2. aşamadan sonrası olmuyor ...rsrc open europe dosyasınuın acıldıgı yerden itibaren yuklediğiniz FW dosyasında YOK

bu aleti samsung starıma yapamadım be eeeeh delirceeem abii yaaa benm telde ne wifi var ne bi normal star olmuyo mu bunlara arkadaşlar

ya donuyo yapcak bişe yok mu kaldı öle vay arkadaş

yukomail

Üye
yoo telefon açılmıyo şarj olmuyo bar yarıda kalıyo

yukomail

Üye
ya donuyo yapcak bişe yok mu kaldı öle vay arkadaş
kardeş orjinal firmwareyi bul benimki gt-s5233a ama ben gt-s5233w yi yükledim istersen yapılışını anlatabilirim

TELEFON KAPALI İKEN AÇMA+RESİM ÇEKME+SES ARTTIRMA TUŞLARINA AYNI ANDA BASILI TUTUP TELEFONU AÇIYORUZ
AÇTIK. PC YE BAĞLIYORUZ.

ARKADAŞIMIZIN PAYLAŞTIĞI ORJİNAL FİRMWAREYİ İNDİRİYORUZ

Telefonu şarja takıp download moduna geçirmeyi deneyin..

Orjinale dönmek isteyenler için orjinal firmware bu :

. RSC1 GİBİ ŞEYLERİ AYARLIYORUZ (İLK MESAJDA ANLATILIYOR AMA BİZ ORJİNAL FW NİN DOSYALARINI KULLANICAZ)

PORT CHECk VE DOWNLOADI YAPTIK MI TAMAMDIR ŞİMDİ HAFIZA KARTINI SİM KARTINI VE BATARYAYI ÇIKARIYORUZ VE TAKIYORUZ TELEFONU AÇIYORUZ. Bİ EKREN GELİCEK WAİT 30 SECOND DİYO BİRAZ BEKLEDİKTEN SONRA AÇILIYOR. AMA İNGİLİZCE DİL AYARLARINI FLN YAPIP KULLANMAYA DEVAM EDİYORUZ.

TEBRİKLER TELEFONUNUZ KURTULDU İSTEYENLERE Ö.M. DEN VİDEO GÖNDEREBİLİRİM.

ARKADAŞLAR BU GT-S5230 İÇİN GEÇERLİ SAKIN GT-S5233A GT-S5233W GİBİ TELEFONLARDA DENEMEYİN (TABİ BENİM KADAR TEKNİK BİLGİDEN ANLAMIYORSANIZ)

Tepkiler: cimbomcakal
Yeni aldım bir hafta olmadı. Daha denemedim ama yeni telefon alınca deneyecem.

MaxiHan

Üye
bu şekilde bir sürü anlatım var ama yinede emeğe saygı

sinanpp

Üye
USTA PORT ÇIKMIYO SEÇİLMİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BI CWP YAZZZZZZZ

Tepkiler: zıkkımın

sinanpp

Üye
yaptım ama iphone samsung yazyor devamı yok dolmuyor yArıda kalyor bu sitede yardım edecek kmse yokmu yaa okdr şeyi bulup yazmışşsnz neden yardmcı oluyorsunzzz ne bçm site bu abi ya bda grersem neym

Tepkiler: zıkkımın
kimse ellemesin bence sonra çıkamazsınız içnden garantisi falan zor iş brakın kalsın en kötüsü geri dönemezsiniz bnden söylemesi