Samsung Star için Galaxy S2 mod!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maxicep,96

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star için Galaxy S2 mod!
[video=youtube;hfe8ST-Ekjc]http://www.youtube.com/watch?v=hfe8ST-Ekjc[/video]
merhaba arkadaşlar böyle bir videoya rastladım.dosyayı indirdim(videonun içinde link var).ancak yükleme cesaretinde bulunamadım.çünkü bende star s5233w wifili model var be bu programda wifi desteği ve Türkçe desteği var mı bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa seninirim. herkese iyi günler ... :)

youssouf

Üye
[video=youtube;hfe8ST-Ekjc]http://www.youtube.com/watch?v=hfe8ST-Ekjc[/video]
merhaba arkadaşlar böyle bir videoya rastladım.dosyayı indirdim(videonun içinde link var).ancak yükleme cesaretinde bulunamadım.çünkü bende star s5233w wifili model var be bu programda wifi desteği ve Türkçe desteği var mı bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa seninirim. herkese iyi günler ... :)

Wifi sorun eğil (eğer kullanmıyorsan) orjinal firmware yükleyince geri gelir dil büyük ihtimalle ingilizcedir

• Beğen
Tepkiler: maxicep,96

maxicep,96

Üye
    Konu Sahibi
ben genelde wifi kullanıyorum.ancak tema çok hoşuma gitti ve telefonda kasmıyor.ancak bu tarz şeyler yükleyince garantisi geçersiz oluyormuş diye duydum buda kuşkulandırdı biraz beni :D

rhapsodical

rhapsodical

Üye
ben de indirdim ancak dosyanın içinde normal firmwarede olan rc1 filan yok. indirip te yükleyebilen var mı? :megafon:

aslandag123

Üye
linkini bizede baylaşsana bi nasıl indirdin birader?

rhapsodical

rhapsodical

Üye
Olayı çözdüm. s5230A için MXEİL2 isimli firmware'yi (çift sekmeli firmware) telefona kurduktan sonra telefonda ''res'' isimli klasör oluşturup bu klasöre indirdiğimiz swf uzantılı dosyaları (menu.swf , gadget.swf) atıyoruz. telefonu kapayıp açtığımızda tema geliyor. farklı tema için res klasörü içine farklı dosyalar atmamız gerekiyor.
s5233w için olan çift sekmeli firmware'nin adını bilmiyorum ama..
:good:

saintone

Üye
Bunlar telefonu kasıyo bir süre sonra ben tavsiye etmem.daha değişik stabil temalar bulun bence.

eminalp_64

eminalp_64

Üye
Olayı çözdüm. s5230A için MXEİL2 isimli firmware'yi (çift sekmeli firmware) telefona kurduktan sonra telefonda ''res'' isimli klasör oluşturup bu klasöre indirdiğimiz swf uzantılı dosyaları (menu.swf , gadget.swf) atıyoruz. telefonu kapayıp açtığımızda tema geliyor. farklı tema için res klasörü içine farklı dosyalar atmamız gerekiyor.
s5233w için olan çift sekmeli firmware'nin adını bilmiyorum ama..
:good:

yaptım olmadı :(

15097

15097

Üye
bunlar nasıl yükleniyor hiç anlamam bu fw'lerden :D

12773

Üye
dosya türü desteklenmiyor diyo ne yapacagım ?

black fight

Üye
arkadaşlar galaxy s2 modunu nasıl yüklicem :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt