Samsung Star Hakkında ( Resimli )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LuqaL

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star Hakkında ( Resimli )
Telefonu almak istememin nedeni wifidi. Ama bu yorumları gördükten sonra telefondan baya soğudum samsung star kullananlar bu 3 yorumu okuyup cevap verebilirmi ? :D

SAINT1

SAINT1

Üye
Forumda dolaşman bu söylenenlerin abartı olduğunu anlamana yarayacaktır.

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
Oyun ve program yüklenmiyo demiş aslında yükleniyor. Birde mesajlaşma sorunu demiş telefonu yan yatırınca zaten qwerty klavye oluyor ve çok rahat mesaj yazabiliyorsun biraz abartmışlar.

aliefe1907

Üye
bende samsung star 5230 yeni aldım ve memnunum.sadece 3g( görüntülü görüşme değil hızlı internet) olmaması ve kamerada flash olmaması açısından kötü...henüz problemle karşılaşmadım ve tavsiye edilecek bir telefon

SAINT1

SAINT1

Üye
Mesaj yazmasıda çok kolay ve basit özellikle 5233w'de kalemle çok kolay yazılıyor.

tyrexus

tyrexus

Üye
Telefonu almak istememin nedeni wifidi. Ama bu yorumları gördükten sonra telefondan baya soğudum samsung star kullananlar bu 3 yorumu okuyup cevap verebilirmi ? :D

bu yorumlar zannediyorum ki teknolojiyi nasıl kullanacağını bilmeyen, anlamayan insanlar tarafından yazılmış. Yada inanılmaz derecede şanssızlar. Ben de aynı telefonu kullanıyorum, ne mesajların tekrar gelmesi, ne telefonun kasılması, ne de herhangi bir oyunu yükleyememek gibi bir sorun yaşamadım. T9'u da istediğiniz zaman kapatıp açabiliyorsunuz ve mesaj yazmak ister parmakla ister kalemle inanılmaz rahat. Bu arada sanıyorum ki, hangi telefonda, telefonun dahili hafızasını ağzına kadar doldurur, harici belleği kullanmazsanız telefon kasılır.

bardak.71

bardak.71

Üye
bu yorumlar zannediyorum ki teknolojiyi nasıl kullanacağını bilmeyen, anlamayan insanlar tarafından yazılmış. Yada inanılmaz derecede şanssızlar. Ben de aynı telefonu kullanıyorum, ne mesajların tekrar gelmesi, ne telefonun kasılması, ne de herhangi bir oyunu yükleyememek gibi bir sorun yaşamadım. T9'u da istediğiniz zaman kapatıp açabiliyorsunuz ve mesaj yazmak ister parmakla ister kalemle inanılmaz rahat. Bu arada sanıyorum ki, hangi telefonda, telefonun dahili hafızasını ağzına kadar doldurur, harici belleği kullanmazsanız telefon kasılır.

katılıyorum telin tek kötü yanı dahili hafızanın az olması silebildiğiniz her şeyi sildiğinizde 16mb falan yer kalıyo bide sesi arttırdığımızda tel kapnırsa ayarlar sıfırlanıyo

LuqaL

Üye
    Konu Sahibi
up..

spartacusgry

Üye
s5603 dha iyi

davutcankrks5

Üye
mesaj yazışı iphonedan bile daha iyi kndim denedim

RedColt

RedColt

Üye
ya bu mesajları teknoloji kıtı ark. lar yazmıs oyun uygulama yüklebiyor, telefon gayet hızlı suanda çzellikle nokşia n73 ü kulçlandıkktan sonra mükemmel diyebilirim. wifiside gayet güzel.

didyou

Üye
Mp3 dinlerken kasma olayı bendede var ayrıca t9 dada kasıyor telefon ama program ve oyun yüklemekde bi problemle karşılaşmadım gayet sorunsuz yüklüyorum.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
monte al gitsin

didyou

Üye
Git 5800 al daha iyi olur.Biraz daha fark ver iyisinden al bari.

by-pass

Üye
Didyou samsungu aşşalamak ıcın gelıyor sırf bu foruma :@ bı mesajındada samsungu sevdıgın hakkında bıse gormedım bırader samsungda ne dolasıyon gıt ozaman nokıaya allah allah

Orohan

Üye
Abartılmış... bnde kullanıyorum müzik dinlerken mesaaj yazma vbvb çok rahat mesajıda tuşlu telefonlara göre çok daha hızlı yazzıyorum hafıza çok dolu olursa 1 saniyelik bi gecikme oluyor resim geçişlerinde okadar. Wifisi olmaması en büyük eksiği.. 3g'de bulunmuyor.

didyou

Üye
Didyou samsungu aşşalamak ıcın gelıyor sırf bu foruma :@ bı mesajındada samsungu sevdıgın hakkında bıse gormedım bırader samsungda ne dolasıyon gıt ozaman nokıaya allah allah

Benim Samsung'la bi sorunum yokki.Ama kaç aydır destek 0 olduğu için kızgınım.Star'ı alalı 1 yılı geçti ama hiçbi destek göremedik Samsung'dan.Buda beni kızdırıyor ve alacak olanlarada önermiyorum Samsung.Ha illa Samsung alcaklarsa paraya kıyıp Wave alsınlar.Alt düzey telefonlara destek vermiyor.

9halid6

Üye
bu yazılanlar çok gereksiz telefonu 5 ay kullanıyorum hiçbir sorun yok bunlar acayip abartmış.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt