Samsung Star HAFIZA KARTINA Uygulama veya Oyun Yükleyebilirmiyiz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BodyBuilder

BodyBuilder

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star HAFIZA KARTINA Uygulama veya Oyun Yükleyebilirmiyiz ?
Arkadaşlar lütfen yardım edin telefonun tüm menülerini karıştırdım ama bulamadım.Ben oyun ve uygulamaları telefonun hafızasına değilde hafıza kartına kurmak istiyorum ama olmuyor.
Benim gibi aynı sorunu olan bir çok arkadaşada yardımcı olmuş olursunuz : (

BodyBuilder

BodyBuilder

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kimse bişey bilmiyormu ?

zemanim

Üye
bence hayır

SamsungStarrr

SamsungStarrr

Üye
oyunlara gir taşı de :D hafıza ya taşı

SAINT1

SAINT1

Üye
oyunun dosyasını taşırsın ama oyunu hafıza kartına yükleyemezsin.
Başlık konuyu net anlatmıyor.

Paranoya

Paranoya

Üye
Bence başlık konuyu net anlatıyor . Adamın demek istediği şu : Hani symbian telefonlarda mesela n70 önceden kullandığım için biliyorum oyun veya program yüklerken sorar hafıza kartınamı yoksa telefon hafızasınamı buda aynen bunu sormuş işte . Ama malesef böyle birşey mümkün değil en azından şimdilik .

rapimking

rapimking

Üye
arkadaşlar konu önemli ama tam net olarak cevap veremediniz arkadaş demek istiyorki oyunu telefon hafızası yerine hafıza kartına kurabilirmiyiz?
nokia 6303 lerde öyle telefona bluetooth ile attım hafıza kartına taşıdı oyun hafıza kartında çalışıyor
ama samsung starrr yazılı arkadaşımız oyunlar a girdiğimiz zaman orda taşı diye bişey olmadığını bilmiyor oda öğrenmiş olsun oyunlarda sadece sil yeniden adlandır ve diğer seceneği var bilmiyorsak arkadaşımızı yanıtlamayalım sözün kısası samsung star için söz konusu bile değil telefonun hafıza kartında oyun u orda kurubaliyosun ama telefon hafızasina kuruluyor..

OğuzcanAbi

Üye
nası kabul etmiyor anlamıyom ki

rapimking

rapimking

Üye
ne demek istediğini tam anlayamadım oğuzcankral

Paranoya

Paranoya

Üye
Bence başlık konuyu net anlatıyor . Adamın demek istediği şu : Hani symbian telefonlarda mesela n70 önceden kullandığım için biliyorum oyun veya program yüklerken sorar hafıza kartınamı yoksa telefon hafızasınamı buda aynen bunu sormuş işte . Ama malesef böyle birşey mümkün değil en azından şimdilik .

yukarda yazıyorya görmedinmi hala .

rapimking

rapimking

Üye
gördüm sadece biraz daha fazla açıklma yapmak istedim

Paranoya

Paranoya

Üye
arkadaşlar konu önemli ama tam net olarak cevap veremediniz arkadaş demek istiyorki oyunu telefon hafızası yerine hafıza kartına kurabilirmiyiz?
nokia 6303 lerde öyle telefona bluetooth ile attım hafıza kartına taşıdı oyun hafıza kartında çalışıyor
ama samsung starrr yazılı arkadaşımız oyunlar a girdiğimiz zaman orda taşı diye bişey olmadığını bilmiyor oda öğrenmiş olsun oyunlarda sadece sil yeniden adlandır ve diğer seceneği var bilmiyorsak arkadaşımızı yanıtlamayalım sözün kısası samsung star için söz konusu bile değil telefonun hafıza kartında oyun u orda kurubaliyosun ama telefon hafızasina kuruluyor..

hiç bir telefonda oyunu ve programı yükledikten sonra telefondan - hafıza kartına yada hafıza kartından - telefona taşıyamassın . Ama yüklerken size sorar zaten oyun nereye yüklenecek ve bu bütün Nokıa telefonlarda var . Ancak bu olay Samsung Star da yok .

eonder87

Üye
Demekki hala nokiadaki symbian kral ve devam edecektir bence ben oyunlarımı yada programlarımı hafıza kartına atamıyosam ne işe yarar o hafıza kartı...

BodyBuilder

BodyBuilder

Üye
    Konu Sahibi
Evet normalde yok ama artık çeşitli modlar ve firmwareler çıktığı için bunların bir çoğuda patchlı yapılıyor.Patch menüsünde java to mmc seçeneği ile oyun ve uygulamalar hafıza kartınada kurulabiliyor.Gerçi telefonun kendi hafıza kapasitesi yüksek sayılır.Zaten adamlarda istediğimiz gibi oyunlar artık pek çıkarmıyor.Bu özelliği kullanmamıza pek gerek kalmadı.Ama bazen önceki telefonum 6630u özlüyorum.Asphalt 2 urban gt,real football hd 3D vs.bir çok zevkli oyunu oynamayı özlüyorum.Telefonu değiştirip üstüne biraz paramı alsam ne..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt