Telefon Tavsiyesi Samsung Star Gt-S5603 mü? yoksa Nokia 5800 xpressmusic mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erkanoz07

erkanoz07

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star Gt-S5603 mü? yoksa Nokia 5800 xpressmusic mi?
Merhaba<arkadaşlar, Samsun Star s5603 veya Nokia 5800 Xp arasında kaldım. Samsun çok gösterişli ince ve şık, 5800 kalın ama GPS ve Wifi var ayrıca Symbian. Şu anda kullanmakta olduğum telefon n95 8GB, ağırlıklı olarak Garmin GPS kullanıyorum. 2 telefonuda birlikte kullanacam. Garmin'nin 5800 gibi büyük ekranda çok daha kullanışlı olacağını düşünüyorum. Fakat eşime aldığım Samsung 5603 de çok güzel. ikisininde fiyatı aynı. Bana hangisini önerirsiniz, yada bu telefonların fiyat aralığında wifi ve Gps özelliği olan başka bir telefon önerirmisiniz. Yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

fanofacer

Üye
selam erkanöz ben samsung 5603 kullanıyorum kız arkadasıma da beyazını aldım ve ikimiz de çok memnunuz. ayrıca ben TİM'de çalışıyorum ve iş arkadaşlarımın hepsinde aynı cihaz var. hepimiz çok memnunuz. hatta arkadaşımın birinde 5800 ve 5603 'ün 2si de var 5800'ını satılığa çıkardı. ben bir TİM çalışanı olarak şunu söyleyebilirim. 5800,5530,n97,5230... vs nokıa nın dokunmatikleri iğrenç. gerçekten nokıa dokunmatik işini adeta eline yüzüne bulaştırdı. dokunmatikte kuşkusuz I-Phone en iyisi. 2. sırada da Samsung geliyor benceee

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
bence 2 sinin birleşmiş hali Samsung s8003 jet al daha iyi

TheRNs

TheRNs

Üye
tabiki 5800

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
tabiki 5800 tartışmasızzz

scuf

scuf

Üye
tartışılmaz 5800 her yönüyle + nokia farkı :oke:

by_eMr3

Üye
nokianın artık bi farkı YOK. samsung yenilik üstüne yenilik yapıyor , lg teknolojinin anasını ağlatıyor , nokia hala ismine güveniyor! samsungun yeni telefonu wave de 3 yenilik var : 1-bada sistemi 2-bluetooth 3.0 3- touchwizard 3.
bi de nokianın yeni telefonlarına bakalım:
c5-c3 : tam anlamıyla rezalet. taka bir görünüm ve bu görünümü hakeden taka özellikler.
x3-x6:3mp kamera. samsung , lg gibi firmalar 8-12 mp tel.ler çıkarırken nokia ezik ezik dolaşıyor.

sonuçta SCUF kardeşim nokianın artık farkı yok. nokianın bataryası bitti. :oke:

htc,samsung,lg,apple,sony gibi firmalar nokiaya FARK ATTILAR.

futbol123

futbol123

Üye
5800 tabiki :oke:

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Bu konu tartışılmazki Nokia 5800 XpressMusic.....

666kaos

666kaos

Üye
5800 al bu yorumlar tel i kotulemk icn ben aldım cok hızlı ve super ozellikleri var tartısmasız 5800 al

ALDİN

Üye
nokianın artık bi farkı yok. Samsung yenilik üstüne yenilik yapıyor , lg teknolojinin anasını ağlatıyor , nokia hala ismine güveniyor! Samsungun yeni telefonu wave de 3 yenilik var : 1-bada sistemi 2-bluetooth 3.0 3- touchwizard 3.
Bi de nokianın yeni telefonlarına bakalım:
C5-c3 : Tam anlamıyla rezalet. Taka bir görünüm ve bu görünümü hakeden taka özellikler.
X3-x6:3mp kamera. Samsung , lg gibi firmalar 8-12 mp tel.ler çıkarırken nokia ezik ezik dolaşıyor.

Sonuçta scuf kardeşim nokianın artık farkı yok. Nokianın bataryası bitti. :oke:

Htc,samsung,lg,apple,sony gibi firmalar nokiaya fark attılar.

arkadaşım o kadar diyorsunda samsung 8-12 mp kamera çıkarmış diye hepside vga kameralar gibi çekiyor! En kaliteli kamera nokıa da vardır! 3.2 mp nokıanın kamerası bile samsungun 5 mp ne fark atar. Yıllardır piyasanın altını üstüne getiren nokıa dır! Samsung 10 tlf çıkarıyorsa zama zingo tarzında, nokıa bir tane çıkarıyor piyasaya damgasını vuruyor! Bende bir tane var şu an 5800 xpress music ve gayet süper çalışıyor dokunmatiği gayet hassas,kamerası süper,ses kalitesi mükemmel derecede ses sisteminde dinliyor gibiyim! üstelik wireless ten bağlandıında istediğin gibi rahatça dolaşıyorsun hiç kasmadan tlfunu!!! Tek kelimeyle 5800 tavsiye ederim herkese!!! Kalite ve özellik arayan 5800 almalı!!!

kdr1903

kdr1903

Üye
bu nokia için ezik ve kötü diyenlere gülmek istiorum ama ağlıyorum maalesef.. hele hele 5800 la samsungun g starını kıyaslayıp, samsungu ii bulanlar ayrı bir vaka bence.. onlar için yine üzülerek söylüyorum 5800 tartışmasızz

seviyorum83

Üye
Bu konu tartışılmazki Nokia 5800 XpressMusic

erkara_64

bence de 5800 genelde bütün cihazları kullanma şansım oldu 5800 çok kötülendi ama bence süper bir cihaz tek eksisi kapasitif değil ama ben tahmin ediorum ki bir güncelleme daha gelirse bir de o zaman görün:))samsung senede 1 defa güncelleme yapar nokıa 3 ayda bir de böyle düşün:)

engin_7845

Üye
tartışılmaz samsung 5603 e oyunları iğrenç tema yükleyemion gibi bende de var pişmanım en iyisi 5800 express music benim arkadaşta var wifi felen herşey var oyunlar süper

onurmert06

onurmert06

Üye
5800xm:oke:

fex

fex

Üye
selam arkadasım..tim de calısıyosun ama bence yanılıyosun.. dokunmatikte iphone üstüne yok bunda haklısın ama o samsungu övme lütfen nokianın bir tane modeli ile kıyaslamak haksızlık olur

clubberss

clubberss

Üye
Tabikide Nokia 5800 XM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt