Samsung Star Firmware Hakkında Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ScoF1eLd

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star Firmware Hakkında Soru
selam bu telefonun bazı şeylerin memnun değilim en büyük sorun tema
tema firmwireleri var bunları yükleyince garanti gidiyormuş telefona birşey olmadan firmware yüklersem gidermi ? ve firmware yükledim sonra orjinal yükledim gene gidiyormu
sonra bu telefonda ekran koruyucu yapılmıyor sonra sibir çookmgelerin yerlerini falan değiştiremiyorum internettte firmware var bunlarını yapınca nasıl değişiklikler oluyor bir çok firmware var flash tema vs bunları tek tek yapmak zorundayız herhalde 2 tanesi birden olmuyor mesale flash ve tema firmware bir arada olmuyor servise versem firmware yüklermi ?

ege970

ege970

Üye
kırmızı yazmak size birşey kazandırmaz biz sa*lak değiliz siyahta anlıyoruz..

garanti gider.. servis yükler.. ikisinin bir arada olmasıyla ilgili birşey söz konusu değil aynı andada olur ikisi farklı

ScoF1eLd

Üye
    Konu Sahibi
Kirmizzi derken anladin yanlislikla oldu kesin

monsmons

monsmons

Üye
1. Başarı servis bana yüklemede sorun çıkarsa garanti biter dedi.
2. Telpa bana versiyon farklı olarak gelirse telefon garanti biter dedi.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bakın firmwarea atmakla garanti gitmiyor telim 2 kere servise gitti 1 kuruş para alınmadı kargo haricinde üstelik hepsi modlu firmwarelerdi adamlar sorduklarında telefonda bişi değiştirdinizmi diye firmware değişti diyin yeter eğer garanti şartlarını ve telefon özelliklerini okursanız firmware ile ilgili bişi buulamassınız sadece bulunan ıme numarasıdır buda tel için sabittir .Yani lütfen kulaktan dolma bilgilerle insanları korkutmayın.
bizzat yaşadım ve garanti veren şirketlere sordum .

monsmons

monsmons

Üye
Yahu kimse kimseyi korkutmuyor da senin teli yapmış olabilirler servis insiyatif kullanmıştır yapmıştır fakat genel başarı ve telpa servis firmware kodu farklı olursa garanti biter diyor. peki birisi firmware yükler ve garanti dışı kalırsa o kişinin masraflarını karşılamayı kabul ediyormusun.

tolgallo

Üye
slm arkadaşlar samsung star a s523GPMJA1 wersiyonunu yükledim we qelen msjlrda ç ş ı gibi harfler gözükmemeye başladı yarımcı olabilcek birileri warmı ?

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bir servis 4 kere insiyatifi kullanırmı yahu!!!

_iceboy_

_iceboy_

Üye
ayneen

SamsungFunClub

SamsungFunClub

Üye
yha bn tele samsung star frimaware yükledim ama dokunmatik deil

sekoseko1

Üye
Firmware YÜkledim Sorun halledildi ama WİFİ YOK yardımmm

e.enes

Üye
senin yüklediğin firmware yanlış doğrusunu yüklemelisin

ayembekbaran75

Üye
selam bu telefonun bazı şeylerin memnun değilim en büyük sorun tema
tema firmwireleri var bunları yükleyince garanti gidiyormuş telefona birşey olmadan firmware yüklersem gidermi ? ve firmware yükledim sonra orjinal yükledim gene gidiyormu
sonra bu telefonda ekran koruyucu yapılmıyor sonra sibir çookmgelerin yerlerini falan değiştiremiyorum internettte firmware var bunlarını yapınca nasıl değişiklikler oluyor bir çok firmware var flash tema vs bunları tek tek yapmak zorundayız herhalde 2 tanesi birden olmuyor mesale flash ve tema firmware bir arada olmuyor servise versem firmware yüklermi ?

arkadaşım orjinal firmwaresini yükledim demişin banada verirmisin onu bnde memun değilim lütfen :tşk:.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt