Samsung star cepten youtube izleme.! Kesin çözüm %100 garantili

Sponsorlu Bağlantılar

kahraman353

Üye
corbyde oldu catir catir izliyom tessekkur

---------- Post added at 09:31:15 ---------- Previous post was at 09:28:00 ----------

vodafona da bi çözüm bulun cem uzan varken daha mı iyiydi sanki bu telsim hiçbir gelişme yok vodofone aldığından beri sadece kırmızı geliyo kırmızı geliyo gçiçem türkcell e görecek kırmızıyı

vodofonda vodavone mms sececen

---------- Post added at 09:31:35 ---------- Previous post was at 09:31:15 ----------

vodafona da bi çözüm bulun cem uzan varken daha mı iyiydi sanki bu telsim hiçbir gelişme yok vodofone aldığından beri sadece kırmızı geliyo kırmızı geliyo gçiçem türkcell e görecek kırmızıyı

vodofonda vodafone mms sececen

ahmerty19380

Üye
arkadaşlar bılıyorum konuyla pek ilgisi yok ancak çok ıhtıyacım var buna benım usb data kablosu yok kaybolmuş onun baska caresı yokmu yahu ben pc ye bluetoot ile bağlanıp atıyorum fakat olmuyor. nolur help meee :D bravo bravo bravo bravo bravo bravo bravo bravo bravo bravo bravo bravo bravo bravo

axakayak

Üye
Valla sağolasın son 1 haftadır tuş sesini kapatamadım, videoları açamadım ve sayenizde problemeler halloldu :) içim daha bi ısındı telefona birde kulaklık alırsam tam olacak. =) Emeğinize sağlık

Xmevvox

Üye
samsung s5233w kullanıcısıyım aynı sorun bendede var bu yol işe yaramadı dns ayarlar falan bilen varsa lütfen yardımcı olsun

abandonware

abandonware

Üye
tamamda ben bu ayarı yapmadan evvel zaten izliyordum ?

- - - Eklendi - - -

emektar telefonda :)

Xmevvox

Üye
bende izlenmiyor s5233w için lütfen yardımmm