Samsung star altyazılı film

Sponsorlu Bağlantılar

sheriffonair

Üye
    Konu Sahibi
Samsung star altyazılı film
Ben bir filmi altyazısı ayrı film ayrı bir şekilde indiriyorum genelde bunu telefonda birleştirmenin bir yolu var mı.Yada bilgisayarda nasıl birleşik hale getirebiliriz bilen var mı.

• Beğen
Tepkiler: tano72

murat_murat33

Üye
telefonda oyle bisey yok varsa bile jar formatinda yoktur bi babayigit cikip su gom playeri jar yapsa butun dertler biter

sheriffonair

Üye
    Konu Sahibi
hımbilgisayardan yapıcaz o zaman

techno562

Üye
viDrop isminde bir program var. bir filmi (benim bilgisayarımın hızı ile) 6 dakikada içine altyazı gömüp küçültebiliyor.

funk-c

Üye
ben yaptım altyazılı filmi ayrıca çok ta güzel ekran ayarlarını da belirliyebiliyorsunuz.Programın adı format factory samsung star için 240x320 altyazılı yapamayan arkadaşlara yardım edebilirm..

simsponge

simsponge

Üye
1) PC Studio'da Video Dönüştürücü'yü seçip bilgisayarınızdan videoyu bulun.
2) Altyazı uzantısını SRT veya SUB yerine SMI (smi) yapın.
3) Videoyu yüklediğinizde listede Altyazı bölümünde X çıkacaktır, ona tıklayıp Bul deyin, SMI dosyasını seçin.
Dönüştür'e tıklayın. Belgelerim/Videolarım bölümünde oluşturulacaktır...

yuchell89

yuchell89

Üye
pc üzerinden avirecomp indir. altyazı gömme programıdır kendisi

mc çıkmazı

Üye
ya arkadaşlar allah için ardım edin benim tel samsung star iki gündür tele film atıyorum bi türlü tam ekran yapamadım altı ve üstü siyah yani yarım ekran çıkıyor tam ekran yapmam için önerilerinizi bekliyorum lütfen

uurkarul

Üye
pc suite den film atınca ses kayıyıor buna ne gibi bi çözüm olabilir??

SAINT1

SAINT1

Üye
Yaa uğraşmayın bunlarla arkadaşlar total video convertor HD'yi indirin filminize ekleyin altyazıyı o birleştirsin.
On numara izleyin filminizi.kayma yok bişi yok.Sorunsuz.

dennis***

dennis***

Üye
total video converter diye bir film prog. önermişsinz bende samsung star kullanıorum acaba telefonuma uygun boyuta getirmek için napabilirim hangi ayarları seçmeliyim yardımcı olursanız sevinirim :)

enex_enes

enex_enes

Üye
oha simsponge orda yorum yapmış :D birayı türkçeleştiren adam

xxrustixx

xxrustixx

Üye
hepsini aynı anda aç belki olur

esramis

Üye
Arkadaşlar Allok video to Mp4 Converter Programı ile yapılıyor bilginiz olsun.... Bir haftada enaz 20 film izledim bu şekilde hem altyazılı hemde dublajlı...

Üst Alt