samsung star 5233 wifi email ayarları

Sponsorlu Bağlantılar

oleeey

Üye
    Konu Sahibi
samsung star 5233 wifi email ayarları
selam beyler. geçen hafta samsung s5233 wifi aldım birkaç sorum olacak..

yüklediğim opera ebuddy vs.. türü programları masaüstüne kısayol olarak koyamıyorum nasıl yapabilirim?

ayrıca yüklediğim uygulamaları (setup değil) tek bir simge olarak gösteriyor bu simgeyi sildiğimde o programı telefondan tamamen kaldırmış oluyorum değil mi? bilgisayardaki gibi program ekle kaldır olayı yok yani?

video ve müzik için ek olarak bir player programı tavsiye eder misin yoksa telefonun standart oynatıcılarını mı kullanayım ?

son olarak şu gadgetleri nasıl silebilirim ?

SAINT1

SAINT1

Üye
Masa üstüne atılmıyo uygulamalar.ancak widget uygulamaları konuluyor masa üstüne bildiğim kadarıyla.
Programı uygulamalardan sil dediğinde siliniyor program ekle - kaldır gibi bir menüsü yok.
video ve müzik için çeşitli uygulamalar var ama orjinalinin yerini hiç biri tutmuyor bende meraktan yükledim ama kullanmıyorum bile.
gagget dediğin widgwt sanırım onları soldan çıkan widget menüsünde çark simgesi var widget ayarları yani yada ayarlardan masaüstüne baktığında direk o menüye girmiş olursun.orada sağındaki çentiği kaldırarak widget menüsünden çıkarabilirsin.widget uygulamasını silmek için aynı menüdeki sil'i tıklayarak çıkan ekranda silmek istediğin uygulamanın sağındaki çentiği işaretleyip tamam demen yeterli.

nupelll

Üye
:hmmmya ben bu telefonu çözemedim msn yi neden indirmio çalışıorum kardeşim uzakda okul okuo molalrımda kardeşimle konuşmak isdiom facebookda anlamıom sadece msn biliorum ve nasıl yapçam buraya yazmamı sölediler ama bir işe yaramıo
:hmmm

ardua

ardua

Üye
kardeş bende samsung jet var yani bunu bi kaç model üstü işte onada messenger yüklenmiyor.........yani msn ama ebuddy var ondan msn gibi konuşabilirsin msnin mobil versionu gibi....yine aynı adresi kulanıosun ama program farklı.....bana mail at sana program yollıyım jet starla aynı sayılır....

Üst Alt