Samsung Star 5233 - GELEN ARAMAYI MEŞGULE DÜŞÜRDÜĞÜMDE OTO MESAJ GÖNDERİYOR - YARDIM LÜTFEN

Sponsorlu Bağlantılar

GREYDERİNG

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star 5233 - GELEN ARAMAYI MEŞGULE DÜŞÜRDÜĞÜMDE OTO MESAJ GÖNDERİYOR - YARDIM LÜTFEN
Selam arkadaşlar,

Telefon çaldığında meşgule düşürürsem direk otomatik mesaj yolluyor. Bir yerden bişeyler yapmıştım, şimdi nasıl yaptığımı hatırlamıyorum..

Allah razı olsun hepinizden.

omerynd

omerynd

Üye
kardeş arama ayarlarında aramayı mesajla reddet var. Onu hayır olarak işaretle

GREYDERİNG

Üye
    Konu Sahibi
Arama ayarları kısmında söylediğiniz şeyi bulamadım. Samsung Star 5233a telefonun modeli. Biraz daha açabilmeniz mümkün müdür ?

Teşekkürler.

GREYDERİNG

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu lutfen ?

Kontor falan kalmadı bitti.

sessiz_cocuk

Üye

bende de meşgule verdiğim zaman mesaj gönder yazıyo ama göndermiyo ben bulup sana yardımcı olucam arkadaşım nede olsa hemşeri sayılırız.

--------------- Ekleme ---------------

ayarlar - uygulama ayarları- arama-
tüm aramalar - sesli arama - sahte arama-

bu ayarları bi kontrol et arkadaşım belki içerik farklıdır- tüm aramalarda otomatik reddet falan var onlara bi bak.

hatredb

Üye
Merhaba, bende aynı sorundan muzdariptim ama çözdüm sorunu. Ayarlarla filan uğraşma. Direk telefon profiillerine gir. Oradan kendi seçtiğin profile gir. Uyarı sesinin altında otomatik cevaplama var. Onu kapat sorun hallolur. Bu arada benim telefon gt c3053. ama diğerlerinde de oluyor. bir kaç samsungda denedim.

niyazi0635

Üye
Selam arkadaşlar,

Telefon çaldığında meşgule düşürürsem direk otomatik mesaj yolluyor. Bir yerden bişeyler yapmıştım, şimdi nasıl yaptığımı hatırlamıyorum..

Allah razı olsun hepinizden.

samsung s5233 için çözüm burada,avea müşteri hizmetlerinde çalışan iş bilmezlere dahi sordum bilemediler ama karıştırdım çözdüm.olay şu :
* menü
* uygulamalar
* avea sım menü (veya kendi operatörünüzün menüsü)
* uygulamalar
* çağrılarımı yönet
* servisi kapat
* tamam

geçmiş olsun , bu kadar

berçin

Üye
çokk teşekkürler bende aynı dertten yakınıyordum dediğiniz gibi yaptım telefonum samsung star wifi şimdi düzeldi otomatik mesaj göndermiyo,allah razı olsun...

Üst Alt