Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Star 5230 java uygulama nasıl yüklenir ?
Sponsorlu Bağlantılar
scorpi101
Üye
Konu Sahibi
Samsung Star 5230 java uygulama nasıl yüklenir ?
Samsung Star S5230 kullanıyorum, java oyun vs. yükleyemiyorum, bilen warsa anlatır mı lütfen ?
design.CagdaS
Üye
istediğin uygulamayı .jad ya da .jar lıları telefona atman gerekiyor... telefona attıktan sonra diğer dosyalar'dan aradığın uygulamayı kur.. açılır..
scorpi101
Üye
Konu Sahibi
o kadar basit değil işte samsung stara oyun kurmak, desteklenmeyen içerik diyor öyle
özdemir71
Üye
evet aynen öle diyor nasıl yapcaz biri yardım etsinnnn
davutcankrks
Üye
ya jad dosyalırnda öle der jar desteklio gerçi bnm samsung starda jad açılıo ama nese
VE SCORPIO ARKADAŞIMIZ FORUMDA ARAŞTIRMADAN KONU AÇMA FORUMDA BİRSÜRÜ KONU VAR BUNUNLA İLGİLİ
özdemir71
Üye
jar dosyasını da çalıştırmıyor denedim gardaş
bulutt26
Üye
samsung star wifide çalışan oyunlar wifisiz modelinde çalışmayabiliyor.Başka oyunlarıda denedinmi s5230 için bir çok oyun mevcut.
&&BERKAY&&
Üye
arkadaşlar samsung'un bazı sürümleri javayı desteklenmeyen dosya olarak görüyor bunun tek çözüm yolu yeni sürüm atmak
ve birkaç bilgi vereyim sürüm atmakla garanti den çıkmıyo ama telpa ile sözleşmeliyse