Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eline Sağlık İnşallaha benim Blue Earttada olur.....
halilid
Üye
eline emeğine sağlık kardeşim çok güzel bir paylaşım.. birde bu samsung 8003jet e nasıl windows mobil yüklenir yada android bilgin varsa yada bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.
epolet
Üye
elerine salık
bugsbunny027
Üye
teşekkürler emeğine sağlık
kurtulusoz
Üye
allah razı olsun kardeş valla emeğine sağlık çok iyi olmuş
123xray321
Üye
-Holigan-
Üye
Teşekkürler
Xurmirac
Üye
ya aga benim samsung c3303k telim war ben oyunlar hafıza kartında oyun diye bir klasör açıp onun içine oyunu jar ve jad dosyasını atıyorum telefondan jad dosyasını açtığımı yükleme esnasında İNDİRİLEN JAR GEÇERSİZ diyo lütfen yardım et
pehlivan41
Üye
süpersin dostummm
cihatali
Üye
Samsung kullanım kitapçığını sen bassana eline sağlık süper olmuş
abdlkrm_61
Üye
adamsınnn çok tşkkrler ellerine sağlık
Ferat_20
Üye
abim çok sağol ellerine sağlık bu arada bunlar samsung s8000 için oluyor değilmi yhani jet için
Doom6R
Üye
Eline sağlık reis, muhteşem olmuş... S8000 Jet'te denicez bakalım..
RealVENOM
Üye
Emeğinize sağlık, teşekkür ederim ama sadece ben de mi sorun oluştu acaba. Bütün sağlayıcıları denedim hepsinde bir sorun çıktı. Rapidden yarısında indirmeyi kesti, diğerleri hiç açmıyor. Yine de sağ olun.
kal-el_
Üye
Allah razı olsun kardeşim ellerine kollarına sağlık +++++++++++++++++ REP.
B_S
Üye
eline emeğine klavyene sağlık
glabella
Üye
çok güzel bi paylaşım olmuş teşekkürler. ıphone tuş kilidi uygulamasını star wifi için tuş kilidi olarak kullanabilir miyim
enesemin
Üye
indirip denemeye gerek yok, kralsın
stndby
Üye
daha ne paylaşılır bilmiyorum.. kibarca da bi yok artık demek istiyorum... mükemmel bir paylaşım olmuş.... klavyene sağlık...