Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

xlmn23

Üye
harika bir çalışma emeğine sağlık.

Efsane4040

Üye
Eline Sağlık İnşallaha benim Blue Earttada olur.....

halilid

Üye
eline emeğine sağlık kardeşim çok güzel bir paylaşım.. birde bu samsung 8003jet e nasıl windows mobil yüklenir yada android bilgin varsa yada bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.

epolet

Üye
elerine salık

bugsbunny027

Üye
teşekkürler emeğine sağlık

kurtulusoz

kurtulusoz

Üye
allah razı olsun kardeş valla emeğine sağlık çok iyi olmuş

123xray321

Üye
:oke:

-Holigan-

-Holigan-

Üye
Teşekkürler

Xurmirac

Xurmirac

Üye
ya aga benim samsung c3303k telim war ben oyunlar hafıza kartında oyun diye bir klasör açıp onun içine oyunu jar ve jad dosyasını atıyorum telefondan jad dosyasını açtığımı yükleme esnasında İNDİRİLEN JAR GEÇERSİZ diyo lütfen yardım et

pehlivan41

Üye
süpersin dostummm

cihatali

Üye
Samsung kullanım kitapçığını sen bassana :) eline sağlık süper olmuş

abdlkrm_61

Üye
adamsınnn çok tşkkrler ellerine sağlık:oke:

Ferat_20

Üye
abim çok sağol ellerine sağlık bu arada bunlar samsung s8000 için oluyor değilmi yhani jet için

Doom6R

Doom6R

Üye
Eline sağlık reis, muhteşem olmuş... S8000 Jet'te denicez bakalım.. :)

RealVENOM

RealVENOM

Üye
Emeğinize sağlık, teşekkür ederim ama sadece ben de mi sorun oluştu acaba. Bütün sağlayıcıları denedim hepsinde bir sorun çıktı. Rapidden yarısında indirmeyi kesti, diğerleri hiç açmıyor. Yine de sağ olun.

kal-el_

Üye
Allah razı olsun kardeşim ellerine kollarına sağlık +++++++++++++++++ REP.

B_S

Üye
eline emeğine klavyene sağlık

glabella

Üye
çok güzel bi paylaşım olmuş teşekkürler. ıphone tuş kilidi uygulamasını star wifi için tuş kilidi olarak kullanabilir miyim

enesemin

Üye
indirip denemeye gerek yok, kralsın ;)

stndby

Üye
daha ne paylaşılır bilmiyorum.. kibarca da bi yok artık demek istiyorum... mükemmel bir paylaşım olmuş.... klavyene sağlık...:)

Üst Alt